Ioana Băsescu are un nou iubit: Cine este Radu Petru Pricop

Fiica cea mare a preşedintelui trăieşte o poveste de dragoste cu un avocat în vârstă de 35 de ani. Cei doi sunt împreună de peste şase luni.

Ioana Băsescu iubeşte din nou. După un divorţ şi o relaţie tumultoasă cu un italian, ea are un alt iubit. Radu Petru Pricop are 35 de ani şi provine dintr-o familie înstărită. Cei doi locuiesc deja împreună, scrie site-ul cancan.ro, care a publicat în exclusivitate această informaţie şi câteva imagini cu ei.

Timp de cinci ani, fiica cea mare a preşedintelui statului a format un cuplu cu Giovanni Francesco, însă când căsătoria părea o continuare firească a relaţiei lor, cei doi au anunţat că s-au despărţit.

După câteva luni, Ioana s-a cuplat cu un apropiat al familiei ei, bun prieten al surorii sale, Elena, şi al soţului acesteia, Bogdan Ionescu.



Ioana şi Radu Petru Pricop se cunosc de mai bine de cinci ani, adică încă de pe vremea când el o reprezenta pe Elena Băsescu în câteva procese. Pe atunci însă, ambii erau implicaţi în alte relaţii, scrie cancan.ro. Potrivit unor surse citate de acest site, când Ioana a devenit o femeie liberă, Radu a început să o curteze asiduu. Ioana s-a lăsat greu convinsă să iasă cu avocatul familiei sale, acesta fiind nevoit să facă nenumărate gesturi pentru a o cuceri. În cele din urmă, Ioana a cedat insistenţelor lui Radu şi a acceptat să iasă de câteva ori cu el.

Idilia lor durează din preajma Paştelui, însă Ioana a evitat să se afişeze cu noul ei iubit.
Ei locuiesc împreună din luna septembrie, un indiciu că relaţia lor este serioasă.

Cancan.ro a publicat şi imagini cu Ioana şi Radu, în timp ce s-au întâlnit în faţa biroului acestuia, unde au stat de vorbă timp de câteva minute. Avocatul şi-a sărutat apoi tandru iubita, pe frunte.

Radu Petru Pricop provine dintr-o familie înstărită. El locuieşte într-o zona de lux a Bucureştiului şi conduce maşini de lux: un Mercedes SL 63 AMG, în valoare de 150.000 de euro şi un Maserati, care costă peste 100.000 de euro.



Radu este avocat definitiv asociat la SCA Pricop şi Banu, o firmă de avocatură fondată de avocaţii Octavian Gabriel Banu, Radu Petru Pricop, Stelian Bizdrigheanu şi Iuliana Păun.

Printre clienţii casei de avocatură s-a numărat şi Elena Băsescu, în procesele pe care ea le-a intentat,acum trei ani, publicaţiilor Cancan şi Tricolorul.

Ioana Băsescu a divorțat în ianuarie 2007 de Bogdan Marin, celebrul Bodo, solistul trupei Proconsul.

Cei doi s-au căsătorit la 19 iulie 2003, iar Ioana a înaintat cererea de divorț în noiembrie 2006. Potrivit EVZ, "stilul libertin" al lui Bodo ar fi fost unul dintre motivele rupturii.


Foto: Mediafax / cancan.ro

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
27 Noiembrie 2013
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • pollet_a pe 28 Nov 2013, 11:57
    teren, teren, teren.........

    Ok. Daca e desteapta, mai cumpara un teren si pentru ea. Sa nu scape ocazia......

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod