Jennifer Aniston: "Zâmbetul mă menţine slabă"

Actriţa americană spune că a renunţat la dietă şi a găsit o altă soluţie pentru menţinerea siluetei.

Jennifer spune că îşi păstrează forma fizică făcând două lucruri banale: zâmbeşte şi profită cât mai mult de razele soarelui, informează site-ul femalefirst.co.uk.

"Am încetat să mai ţin dietă când am înţeles că e suficient să ai grijă mereu ce mănânci şi să consumi cu moderaţie. Prea multe mofturi. Cred că totul ţine de onestitate, ştiu că poate sună ciudat, dar să stai 20 de minute pe zi la soare este foarte important, pentru că toţi avem o deficienţă de vitamina D, din cauza cremelor cu factor de protecţie solară.

Şi cred că să fii fericit şi să râzi mult chiar ajută", a declarat actriţa.

Faptul că se simte bine în pielea ei o ajută pe vedeta americană să nu fie speriată de scenele nud din filmele în care joacă. "Am puţine emoţii. Adrenalina te invadează. Fetele vin imediat şi te acoperă repede după scenă. Mă obişnuiesc repede cu ideea de a vedea oameni dezbrăcaţi. La început a fost foarte ciudat", a spus Jennifer pentru OK! Magazine.

Jennifer Aniston are o relaţie din mai 2011 cu Justin Theroux, alături de care a jucat în comedia "Cu lumea-n cap / Wanderlust".
Cei doi s-au logodit în luna august a acestui an.
Săptămâna trecută, presa americană afirma că Jennifer Aniston vrea ca nunta sa să aibă loc la ferma pe care Julia Roberts o deţine în New Mexico.

Jennifer Aniston, în vârstă de 43 de ani, a fost căsătorită timp de cinci ani cu Brad Pitt, de care a divorţat în 2005, după apariţia în presa hollywoodiană a unor informaţii potrivit cărora acesta a înşelat-o cu o altă actriţă celebră de la Hollywood, Angelina Jolie.

După divorţ, Aniston a avut mai multe relaţii de scurtă durată, printre altele cu actorul Vince Vaughn, modelul britanic Paul Sculfor şi cântăreţul John Mayer.

Justin Theroux, în vârstă de 41 de ani, nu a fost niciodată căsătorit.

Foto: AFP / Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
23 Octombrie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod