Heidi Klum: "Îi plătesc pe copiii mei să mănânce sănătos"

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
16 Aprilie 2013
Top-modelul german a dezvăluit într-un interviu recent că îi plăteşte pe copiii ei pentru a-i convinge să mănânce sănătos în fiecare zi.
Celebrul model în vârstă de 39 de ani are patru copii: Leni, în vârstă de opt ani, Henry, în vârstă de şapte ani, Johan, în vârstă de şase ani, şi Lou, în vârstă de trei ani.

"Nu am ţinut niciodată cu adevărat o dietă. Dorinţa mea pentru anul 2013 este de a începe fiecare zi cu un suc proaspăt de fructe. Facem un efort în fiecare dimineaţă - curăţăm de coajă mai multe fructe, precum ananas, mere, lămâi, banane, kiwi, apoi adăugăm ghimbir şi afine pentru a prepara un suc delicios", a declarat Heidi Klum, citată de cotidianul britanic Daily Mail.

"Unora dintre copiii mei nu le place acel suc şi am decis să le plătesc un dolar dacă îşi termină paharul cu acel suc în fiecare dimineaţă.
Toţi banii ajung în puşculiţele lor şi au strâns deja o sumă bunicică începând cu 1 ianuarie. Ceea ce e bun pentru ei este bun şi pentru mine"
, a adăugat modelul german.

În ciuda stilului de viaţă sănătos pe care l-a adoptat, Heidi Klum recunoaşte că mănâncă uneori şi produse din gama "junk food", atunci când i se face poftă de astfel de alimente, relatează agenția Mediafax.
Celebrul model spune că este important să îţi acorzi din când în când câte o astfel de "trataţie", altfel rutina zilnică a meniurilor sănătoase riscă să devină plictisitoare.
Într-un interviu acordat ediţiei americane a revistei OK!, Heidi Klum, noua imagine oficială a lanţului de magazine fast-food Carls Jr., a declarat: "Îmi place să mănânc un hamburger bun cu cartofi prăjiţi, maioneză şi ketchup.
Acesta este fără îndoială unul dintre «dezmăţurile» mele culinare. Alături de ciocolata cu alune".

Heidi Klum, gazda emisiunii de televiziune "Project Runway", care a obţinut în perioada mai 2011 - mai 2012 venituri de 20 de milioane de dolari, a fost mulţi ani una dintre ocupantele primelor cinci locuri în topul Forbes al celor mai bine plătite manechine din lume, notează Mediafax.

În 2012, editorii revistei nu au mai luat-o în considerare în realizarea topului, pentru că au fost de părere că Heidi Klum este "mai mult o femeie de afaceri şi o celebritate multimedia decât un model".


Foto: Hepta
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod