Cum se distrează copiii bogați din Elveția: Concurs cu poze la piscină, genți Hermès, avioane private și teancuri de bani

Puștii bogați din Elveția își afișează bogăția opulentă pe un cont de Instagram. Unii se dau mari cu sacoșele pline cu cumpărături scumpe, alții se laudă cu mașini de lux și avioane private sau cu teancurile de bani.
Unora le merge bine și se descurcă și fără Uniunea Europeană: aceștia sunt cei mai bogați oameni din Elveția, iar averile lor colosale par în siguranță câtă vreme nu ajung pe mâinile copiilor lor care nu sunt deloc discreți.

Tinerii extravaganți care trăiesc pe picior mare nu se sfiesc să-și etaleze luxul pe rețelele de socializare. Interesați doar de cele mai scumpe mașini, haine, ceasuri, bijuterii, destinații exclusiviste și de avioane private, aceștia au intrat într-un soi de competiție organizată pe pagina de Instagram intitulată "Rich Kids of Switzerland" ("Copiii bogați din Elveția"), unde fiecare caută să se impună prin luxul cât mai opulent pe care îl afișează.
Așa că dacă unul postează o poză cu un Lamborghini, altul "îi ia fața" imediat cu un elicopter privat. Sau cu o geantă de designer. Sau direct cu un teanc de franci elvețieni. Și tot așa...
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod