Locul perfect în care să fugi de lume: Insula cu far din Irlanda, de vânzare pentru 75.000 de euro - FOTO

Cu un far maritim, trei hectare de teren și două case încăpătoare, insula Rathlin O Birne e locul ideal pentru cei care vor să stea departe de lumea agitată.
O insulă nelocuită din largul coastei nordice a Irlandei este de vânzare cu tot cu farul pe care îl găzduiește. Cu priveliști superbe ale Oceanului Atlantic și un peisaj nealterat, acest petic de pământ este de vânzare pentru 67.000 de lire sterline (75.000 de euro).

Pe Rathlin O Birne se află un far maritim și două case, construite între 1847 și 1856, care au în total șase dormitoare și două băi.

Una dintre cele mai izolate dintre insulele britanice, Rathlin O Birne are o suprafață de trei hectare și deține o poziție foarte bună în golful Donegal, scrie Daily Mail.
Farul este funcțional și e operat de la distanță de Serviciul Farurilor din Irlanda.

Cei interesați de acest chilipir imobiliar sunt informați de agenția DNG Dorrian că insula nu are alte dotări, iar aprovizionarea este posibilă doar pe cale maritimă. În plus, insula necesită ceva atenție și câteva lucrări de modernizare. Farul nu intră în această tranzacție, dar reprezintă o atracție importantă a locului.


Foto: Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod