Cori Grămescu: “Mă trezeam la patru dimineaţa să cumpăr hamburgeri!”

Antrenoarea de fitness dezvăluie în noul număr al revistei "Prevention" că în urmă cu peste 10 ani era dependentă de fast-food.
Cori Grămescu este unul din cele mai grăitoare exemple de ambiţie şi perseverenţă, reuşind să slăbească mai bine de 40 de kilograme şi să-şi menţină silueta intactă prin sport şi alimentaţie sănătoasă.

Antrenoarea de fitness dezvăluie în noul număr al revistei "Prevention", al cărei copertă îi este dedicată, că în urmă cu peste 10 ani era dependentă de fast-food: “Eu sunt produsul generaţiei fast-food. Am fost printre cei care au stat la coadă să ia primii hamburgeri din România.
M-am trezit la patru dimineaţa ca să cumpăr junk-food.”


Decizia de a-şi schimba viaţa a venit peste noapte: “Eram nemulumită de mine şi de viaţa mea, credeam că merit mai mult. Şi am pus un pariu cu mine că voi reuşi. Am învăţat să mănânc sănătos, să limitez derapajele şi să muncesc în fiecare zi ca să îmi menţin rezultatele”.

În ultimii patru ani, Cori Grămescu a antrenat la sala Lady Fit peste 7.000 de femei. O mare parte şi-au schimbat radical viaţa după antrenamentele ei.
“Am o clientă la sală, Teo.
Când a venit la noi avea aproape 100 de kilograme, la 19 ani. Acum, doi ani mai târziu, este o tânără superbă, are 60 de kilograme şi merge la orele Dalandei. Când a venit, abia făcea faţă la cele de Ultimate Pilates pentru începători, iar în prezent lucrează cot la cot cu instructoarele de cele mai grele ore. Apoi, sunt fetele care învaţă să mănânce sănătos şi care, după mulţi ani, îmi trimit poze cu soţii şi cu micuţii lor şi îmi spun cât de bine le este. Asta e cea mai mare realizare, când una dintre clientele vechi simte nevoia să-mi împărtăşească bucuria din viaţa ei”,
declară Cori.

Si, pentru că deseori este întrebată ce obişnuieşte să mănânce zilnic, Cori Grămescu dezvăluie faptul că mesele ei principale nu constau doar în ierburi şi legume, aşa cum ar crede unii.
“Depinde de zi. În cele liniştite, îmi încep dimineaţa cu o cafea cu lapte, după vreo două ore iau o gustare (un fruct sau un iaurt), la prânz mănânc bine (supă sau salată şi un fel principal – diverse tipuri de carne cu o garnitură de legume), iar seara aleg legume şi carne sau peşte. Într-o zi mai agitată... mănânc când apuc, însă încerc să nu mă abat prea mult de la ideea de alimentaţie sănătoasă”, a declarat Cori Grămescu în "  "Prevention".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod