Cât mănâncă o divă: Cea mai dorită femeie din lume înfulecă fără să se îngrașe!

Este uimitor cum arată Sofia Vergara la 40 de ani, dar este realmente de necrezut cum arată în raport cum cât mănâncă. Într-o lume obsedată de aspectul fizic, de diete și de lupta cu kilogramele, actrița columbiană sparge toate șabloanele despre dietele vedetelor cu regimul ei incredibil.

Este uimitor cum arată Sofia Vergara la 40 de ani, dar este realmente de necrezut cum se menține în raport cu cât mănâncă. Într-o lume obsedată de aspectul fizic, de diete și de lupta cu kilogramele, actrița columbiană sparge toate șabloanele despre dietele vedetelor cu regimul ei fără restricții. Practic, ea mănâncă orice, cu o poftă irezistibilă, iar când îi place ceva termină și a doua porție, fără nicio restricție și fără niciun regret. Categoric, cea mai dorită femeie din lume e pe punctul de a deveni și cea mai invidiată.

Totul a pornit de la Manolo, fiul de 19 ani al actriței. El a decis să dezvăluie tuturor "secretul" siluetei perfecte a mamei sale, dovedind că aceasta se datorează moștenirii ei genetice și nu unui regim alimentar special. Pur și simplu, metabolismul Sofiei reușește "să ardă" tot ce mănâncă ea. Și mănâncă, nu glumă!
Adolescentul a realizat un filmuleț despre obiceiurile alimentare ale mamei sale. La un moment dat, Manolo spune glumind despre ea că "mănâncă la fel ca o nebună" sau "ca un porc şi ca o lacomă".

Filmul său include și înregistrări de acum 10 ani, când Vergara avea părul blond. Aceasta e surprinsă în timp ce devorează pizza, cartofi prăjiţi, prăjituri, torturi, îngheţată. Sofia nu ratează niciun pericol pentru silueta unei dive. Și cu toate acestea, nu se îngrașă și arată mai bine decât multe tinere de seama fiului ei.

  

Modul în care vedeta reușește să-și mențină silueta în condițiile unui regim alimentar libertin este cu atât mai ieșit din comun cu cât în 2000 ea a fost diagnosticată cu un cancer de tiroidă. S-a vindecat complet după ce a fost operată și a suportat radiații cu iod.

La cei 40 de ani pe care îi va împlini în luna iulie, Sofia Vergara este cea mai în vârstă vedetă feminină care s-a impus în topul pe 2012 al celor mai dorite 99 de femei din lume (Top 99 Most Desirable Women in the World), întocmit în fiecare an de site-ul AskMen.com.

Vedeta a fost descoperită de un fotograf în timp ce se plimba pe o plajă din Columbia. A debutat ca model şi a devenit celebră pe plan mondial după ce a apărut într-o reclamă a brandului Pepsi, alături de David Beckham. Rolul din serialul "Modern Family" a făcut-o celebră şi i-a adus două nominalizări la Globul de Aur şi două nominalizări la premiile Emmy.

Succesul de care se bucură acum a venit greu, după aproape două decenii de muncă. Vergara s-a căsătorit la 18 ani cu iubitul ei din adolescență, iar în 1992, la 20 de ani, l-a născut pe fiul ei, Manolo Gonzales-Ripoll Vergara.
În 1998, fratele ei mai mare, Rafael, a fost ucis pe străzile din Bogota, Columbia, iar în 2011, fratele mai mic, Julio, a fost expulzat din SUA în Columbia, după ce a fost arestat. Dependent de droguri, acesta a avut mai multe probleme cu legea. "Să vezi pe cineva cum moare timp de 10 ani, puțin câte puțin, este cea mai grea pedeapsă", a declarat ea într-un interviu publicat de revista Parade.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
9 Mai 2012
 

Comentarii (4)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ana pe 12 Mai 2012, 09:53
    .

    O arata ea bine si nu s-o ingrasa, dar asta nu inseamna ca e si sanatoasa, nu ?:)

    0
    2

  • reclame pe 10 Mai 2012, 18:36
    ...

    mozilla firefox are o aplicatie care o data instalata blocheaza reclamele. puteti incerca fetelor

    0
    0

  • crina pe 9 Mai 2012, 10:38
    ...

    e foarte stresant...strica tot situl si e pacat

    4
    0

  • Poky pe 9 Mai 2012, 08:25
    ...

    cred ca o sa incetez sa utilizez acest site...pana sa citesc toate articolele trec 3 ore pt ca trebuie sa inchid si reclamele enervante...vai de mama voastra ca nu e prima data cand utilizatori va cer in repetate randuri sa scoateti reclamele. Nu ne intereseaza!!!!

    18
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod