Cameron Diaz, fără machiaj

Actriţa a fost fotografiată recent după ce se întorcea de la o sesiune de exerciţii fizice pe care le face alături de un antrenor de fitness celebru al vedetelor.

Actriţa în vârstă de 40 de ani are o formă fizică de invidiat, acest lucru fiind datorat exerciţiilor pe care vedeta le urmează cu regularitate. Cameron Diaz a fost văzută recent după ce îşi finalizase o sesiune de fitness în compania antrenoarei sale persoane, Tracy Anderson, celebră pentru vedetele pe care le antrenează, scrie cotidianul britanic Daily Mail, citat de agenția Mediafax.

Cameron Diaz demonstrează că forma sa fizică excelentă poate fi menţinută prin intermediul mişcării şi antrenamentelor constante pe care le desfăşoară.



În momentele în care a fost surprinsă ieşind de la sala de fitness, Diaz era îmbrăcată sport, cu pantaloni negri de antrenament.



Potrivit sursei citate, actriţa şi-ar fi reluat şedinţele de fitness deoarece s-ar pregăti intens pentru următorul său rol, pe care îl va interpreta într-o peliculă de la Hollywood.

Filmul în care Diaz va juca este regizat de către Ridley Scott.



Rolul interpretat de Cameron Diaz este al unei femei argentiniene în filmul "The Counselor", care urmează să fie lansat în luna noiembrie a acestui an, notează Mediafax.


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Ianuarie 2013
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod