Simona Gherghe, probleme din cauza pastilelor de slăbit

Prezentatoarea TV a explicat într-un interviu ce greșeală a făcut încercând să slăbească rapid după ce s-a întors din vacanţă.

Simona a spus pentru Agenția de Presă Mondenă că a folosit pastile pentru slăbit care au avut un efect negativ asupra organismului.

"Vara trecută m-am întors din vacanță cu 52 de kilograme. Mult! Și atunci am căutat să slăbesc. Nu vreau să mă judece lumea și cred că mama se va supăra, dar o spun. Am luat pastile de slăbit. Am slăbit șapte kilograme în timp foarte scurt, dar mi-am dat organismul peste cap! A fost o furtună în corpul meu. Mi-era rău, aveam probleme cu inima", a declarat prezentatoarea emisiunii "Acces Direct".

"Nu recomand nimănui! Pe ambalaj scria că sunt pastile pe bază de plante.

Dar ce mi s-a întâmplat mie nu doresc nimănui. Am avut cam două luni în care mi-a fost foarte rău, am ținut emisia cu greutate, cu probleme. E o lecție din care am învățat! Repet, nu recomand pastilele nimănui! Sunt minciuni!", a mai spus Simona.

Vedeta a încheiat explicând că a adoptat un stil sănătos de viață, bazat pe alimentație riguroasă și pe mișcare. "Dacă vreau să slăbesc, am grijă să mănânc sănătos și să fac sport. Oricum eu făceam sport, mergeam de trei ori pe săptămână la tenis...
A fost o prostie ce am făcut"
, a recunoscut Simona Gherghe.


Foto: Mediafax

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
15 Ianuarie 2013
 

Comentarii (9)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Mhaiela pe 22 Ian 2013, 18:06
    parerea mea

    Apropo Catalina, la voi cele din banat cultura nu exista cat despre istetime frumusete......nu aveti nimic tocmai de aceea nu va gasiti locul nicaieri noi moldovencele va dominam si vom fi peste tot pentru ca avem 100 si 1000 de calitati spre disperarea voastra. N-as vrea sa fiu in locul tau, se vede ca superi de o complexitate acuta. Si ce, si eu sunt moldoveanca si sunt MANDRA de asta!

    0
    1

  • Dragos pe 21 Ian 2013, 02:38
    nu-mi place

    sunteti proaste precum curu! cui draca credeti voi ca plac anorezicele. e drept nici balube ca oana roman, sau tzighi bahmu, dar nici schelete ambulante!

    1
    0

  • Nila Kobla pe 20 Ian 2013, 14:43
    Simona Gherghe

    Simona, am declarat si voi declara ca esti un inger pe pamant si mai sunt si altele,dar tu esti cea mai cea. Nu a fost o ideie prea buna, sper ca ai invatat din propria experienta.Simona la 52 de kg grasa? esti rea cu tine ori ingeri nu sunt rele mai ales cu sies insi.Daca totusi vrei sa slabesti, doua kg sunt suficienti sa le dai jos. Femeilor le sta foarte bine cu ceva forme, nici slabe nici grase sa inteleg ca tu la 52kg erai grasa foarte gresit pt. ca 1,60m, 1,60si 52kg nu sunt multi de loc se potriveste cu inaltimea ta.ALIN CAREI

    0
    3

  • Florina pe 20 Ian 2013, 08:09
    Esti frumoasa

    Draga Simona, nu lua in seama comentariile rautacioase. Suntem atatia care te placem, esti o frumoasa si o scumpa. Te pup.

    0
    3

  • cornelia pe 17 Ian 2013, 13:30
    simona gherghe

    catalina, tu vrei ca aceste fete sa promoveze cultura ? vai,vai, vai , pai mai intai sa se cultive ele va trebui , abia apoi vor indrazni sa vorbeasca si ele de cultura , cert este ca nu ar prinde la public, care abia asteapta sa auda pe Serghei cum hahae , pe carneci cum isi baga si scoate( ditamai vedeta de muzica populara) si multi alti ca ei, cine cu cine etc. si asta apropo de cultura.

    6
    0

  • catalina pe 17 Ian 2013, 11:48
    DU-TE TUUUUUUUU IN MOLDOVA DE UNDE AI VENIT...........

    MAI SUNTETI MULTE MOLDOVENCE ?MAI VENITI MULTE SA MANCATI PITA ALTORA?LA IASI NU ESTE TELEVIZIUNE?OCUPA -TE DE ALTCEVA TU MOLDOVEANCA CACCATA ,NU DE MIZERIILE PE CARELE BAGI PE GAT PROSTIMII CARE SE UITA LA TINE,NU PROMOVATI CULTURA,VEDETI CARE CU CINE SE FUTE,CATE KILE SLABESTE,CINE CU CINE SI-A DFAT IN CAO, ACOLO IN MOLDOVA CU VOI,LASA CA ITI PICA SI TIE STEAUA STAI LINISTITA

    8
    6

  • koko pe 15 Ian 2013, 23:09
    lol

    ca sa ai 52 de kg si sa zici ca e prea mult tre sa ai cel mult 1,50 m:)...e penibila faza:)...si parca de curand se uita ciudat la "mumia" pe care a invitat-o la emisiune:)

    13
    4

  • Ale pe 15 Ian 2013, 22:38
    Da, 52!

    Avand in vedere ca e foarte scunda, 52 kg erau destule pt ea. Si eu admir persoanele care au grija de silueta lor. Evident ca nu sunt de acord cu pastilele si nu as folosii asa ceva, dar imi place sa am grija de greutatea mea. Nu cred cand cineva spune: "sunt multumita de cum arat" si sa fie de la plinuta in sus.

    5
    8

  • gabyoo pe 15 Ian 2013, 20:27
    ....

    Vaiii draga 52 kg!!!! eraiii obeza!!!! mai lastine in durerea noastra!!!!!

    23
    2

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod