Alessandra Stoicescu nu scapă de vicii: fumează și mănâncă seara târziu

Deși se bucură de o siluetă impecabilă, realizatoarea TV recunoaște că nu are un stil de viață sănătos. Ea a mărturisit că a revenit, după trei ani, la un viciu de care nu poate scăpa, oricât de mult ar încerca.
"Fac o prostie. Mănânc destul de mult seara şi nu apuc să mănânc în timpul zilei. Este o prostie la care încerc să renunţ, dar nu-mi iese. În schimb, nu beau alcool, nu pierd nopţile, dar fumez şi încerc să mă las. M-am lăsat trei ani, când nu am pus ţigară în gură. După aceea, mi-a fost poftă. Mi-era poftă de gest, de factorul social care e implicat aici", a povestit Sandra Stoicescu la Antena Stars.

Vedeta vrea să elimine toate obiceiurile nesănătoase din viaţa ei şi, pentru început, a adoptat câteva schimbări.
"Am început să merg la sală, la piscină şi nu mănânc mâncăruri gătite, nu mănânc ciorbă decât foarte rar, nu ţin regim, dar vreau să încep de acum să mănânc foarte mult sănătos", a mărturisit Alessandra Stoicescu.

Vedeta de televiziune recunoaşte că are o slăbiciune pe care cu greu o poate învinge: în loc de fructe şi legume, ea ar prefera să mănânce pâine caldă cu unt şi caşcaval.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
6 Iunie 2014
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod