Cum se distrează femeile când își permit să se ia în râs: Atenție, imagini fără filtru!

Un nou curent generat pe internet este preferat de femeile din toată lumea. Acestea postează selfie-uri în care se strâmbă, îndrăznind să-și arate partea mai puțin frumoasă a chipului lor.
Cei mai mulți oameni încearcă, uneori cu disperare, să arate cât mai bine, chiar perfect, în fiecare imagine pe care o postează pe rețelele de socializare. Altora, în schimb, e drept că tot mai puțini, nu le pasă. Și mai sunt și cei care, dimpotrivă, nu doar că nu le pasă cum arată, dar chiar țin morțiș să arate că nu le pasă.

Un nou trend devenit foarte popular pe forumul Reddit, atrage tot mai mulți entuziaști din toată lumea, sub genericul "PrettyGirlsUglyFaces" ("FemeidrăguțeFețeurâte").
Femeile își demonstrează sinceritatea și capacitatea de autoironie, postând imagini în care se strâmbă și își arată "fața urâtă". Aici nu există Photoshop, filtre foto și alte trucuri - toată lumea își arată cu mândrie gușa, fălcile și obrajii rotofei în cele mai amuzante moduri în care se pot strâmba, iar unele dintre protagoniste sunt de nerecunoscut.

Zeci de fotografii sunt încărcate zilnic pe Reddit, relatează Daily Mail. Până acum s-au strâns aproape 80.000 de înscrieri la această provocare care se bucură de mare succes, femeile fiind atrase de ideea de a fi sincere cu ele însele și cu ceilalți și de a se distra puțin pe seama lor, dar și pe seama altora.
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod