Cel mai scump garaj: Se vinde cu 530.000 de euro după ce a fost renovat și transformat într-o casă cochetă

Un garaj vechi din Anglia s-a transformat într-o căsuță elegantă și foarte scumpă după ce a fost renovat complet.
Ceea ce mult timp a fost un garaj părăsit, plin de praf și de lucruri nefolositoare, adunate de-a lungul anilor, a devenit o locuință atipică, cochetă și foarte summpă, al cărei preț a ajuns aproape de o jumătate de milion de euro.

Spațiul făcea parte dintr-un ansamblu de patru garaje din Sneyd Park, o suburbie înstărită a orașului englez Bristol, unde locuințele se vând cu peste un milion de lire sterline (1,17 milioane de euro), dar acum iese în evidență pe piața imobiliară din întreaga țară după ce a fost transformat într-o căsuță ideală pentru tineri sau pentru cei care au vândut o locuință mai mare și mai scumpă și care caută ceva mai ieftin.

Poate că suprafața de numai 43 de metri pare foarte mică, dar tavanul înalt cu bârnele din lemn la vedere dau senzația de spațiu.
Cu parchet din lemn de stejar și pereții albi, te simți în largul tău aici. Casa are toate dotările necesare, inclusiv un cuptor cu plită, în bucătăria deschisă, amplasată într-un colț pentru a folosi cât mai bine spațiul.

Baia modernă are cadă și duș, oferind tot confortul necesar, relatează Daily Mail.

Locuința are încălzire în podea și o curte pavată în spate cu un chioșc din lemn care poate fi folosit ca terasă acoperită.

Potrivit agentului imobiliar care se ocupă de vânzare, casa se pretează locuirii zi de zi, având în apropiere câteva stații de autobuz și magazine. "Această suburbie înverzită este liniștită și se poate ajunge ușor în zonele comerciale.
Pentru cei care caută un stil de viață mai energic există și terenuri de golf și cluburi de tenis în apropiere."


Prețul de vânzare al garajului transformat în locuință este de 450.000 de lire sterline, aproxmativ 527.113 euro.


Foto: Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod