Casa minimalistă, un proiect diferit de tot ce ai văzut până acum: Pe dinafară arată ca o cutie, pe dinăuntru e o bijuterie

„Cutia albă“ construită între dealuri ascunde un interior de lux inspirat de reședințele de la Hollywood, cu cinci dormitoare și o piscină spectaculoasă. Dar are și coteț de găini!
Undeva, printre dealurile de lângă orașul australian Adelaide, "stă pitită" o casă spectaculoasă care îmbină strălucirea Hollywood-ului cu liniștea unei locuințe la țară.

Construcția din Heathfield, Australia de Sud, se deosebește net de toate proprietățile din zonă prin forma exterioară, dar mai ales prin design-ul interior și dotările sale, scrie Daily Mail.

Deși pe dinafară are un aspect mai degrabă industrial și impersonal, casa minimalistă are o piscină de lux, terasă, un pavilion, teren de tenis și, pentru a nu uita că te afli la țară, un coteț de găini.
"O văd ca pe o piesă de artă care îți taie răsuflarea. Îmi place modul în care se justapune cu peisajul, totul este reușit", a declarat Alice Stolz, editorul-șef al site-ului de imobiliare Domain din Adelaide, pentru The Today Show. "Are 2,63 hectare de teren, cinci dormitoare și patru băi. Are o livadă organică și matură cu fistic, gutui și rodii, dar are chiar și un coteț de găini, așa că practic ai tot ce-ți trebuie", a adăugat ea.

Casa este de vânzare la un preț pornind de la media zonei, 791.000 de dolari australieni, iar în anunț scrie că locuința are sală de cinema, pivniță pentru vinuri, două șeminee mari, un birou, garaj dublu, un atelier încăpător și o cămară de 3,5 pe 3,5 metri.

Bucătăria dotată cu toată aparatura necesară are nu doar una, ci chiar două mașini de spălat vase, iar dormitorul principal are o garderobă în formă triunghiulară cu pereți din oglindă în culoare verde, un element care contrastează în mod fericit cu albul predominant.
Baia mare are pereți din mozaic și încălzitoare de prosoape.

Toate încăperile au încălzire prin pardoseală. Piscina are o construcție separată, cu vestiar și duș, precum și cu acoperiș retractabil pentru protecție solară.

Grădina organică este populată cu meri, peri, lămâi, piersici și rodii.

Proprietatea este protejată de un sistem de securitate cu camere video de supraveghere CCTV, iar accesul se face pe bază de cod personal.

Casa a câștigat în 2018 Premiul pentru Arhitectură oferit de Institutul de Arhitectură din Australia de Sud la categoria Case Noi.


Foto: Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Alex pe 4 Apr 2019, 17:31
    incalzire prin pardoseala

    privind radiatoarele de mari dimensiuni din camere, nu cred ca toata casa are incalzire prin pardoseala. Tehnologia eco nu pare a dfi luata in calcul, elementul estetic primeaza....

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod