Prințul Harry și Meghan Markle se despart și pe Instagram de William și Kate Middleton: Fiecare cu contul lui!

Ducii de Sussex și-au lansat marţi un cont oficial pe reţeaua de socializare Instagram. Ei împărțeau inițial aceeași pagină cu prințul William și Kate Middleton.

Prințul Harry (34 de ani) și Meghan Markle (37 der ani) își vor ține fanii la curent cu ultimele noutăți prin intermediul contului de Instagram pe care l-au deschis marți. Până acum, ei distribuiau fotografii pe pagina de administrată de Palatul Kensington, unde sunt publicate şi imagini de la activităţile desfăşurate de fratele mai mare al lui Harry, prinţul William, şi de familia acestuia.

Aceasta este ultima acțiune din cadrul procesului de separare a comunicării publice a celor două familii, notează Daily Mail.

Totodată, contul oficial de pe Instagram - @sussexroyal - face parte din demersul ducilor de a-şi crea o identitate mediatică proprie cu puţin timp înainte de venirea pe lume a primului lor copil, în această primăvară.

Prima postare de pe Instagram este o imagine cu monograma lor, "HM", urmată de o galerie de nouă imagini preferate, inclusiv una publicată în premieră, din turneul lor în Insulele Fiji, de anul trecut. Celelalte fotografii îi surprind în timpul unor evenimente publice, precum cea din Maroc și de la Jocurile Invictus, din Sydney, de anul trecut.

Într-un mesaj scurt, Meghan și Harry și-au salutat fanii și le-au mulțumit pentru sprijin.
"Bine aţi venit pe pagina noastră oficială de Instagram; suntem nerăbdători să împărtăşim cu voi activităţile care ne plac, cauzele pe care le sprijinim, anunţurile importante şi şansa de a aduce în prim-plan subiecte importante. Vă mulțumim pentru sprijin și fiți bineveniți pe @sussexroyal - Harry & Meghan", se arată în primul mesaj publicat de cei doi duci pe rețeaua de socializare.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod