Gata depresia! Gluma de 1 aprilie pentru care Justin Bieber a fost „urecheat“ pe internet: „E dezgustător și lipsit de respect“

Cântărețul pare să fi trecut peste nefericirea de după nuntă care pusese stăpânire pe el. Starul a făcut o glumă de 1 aprilie, dar în loc de reacții amuzante, s-a trezit luat la rost.

Multă lume n-a văzut nimic amuzant în păcăleala de 1 aprilie pe care a făcut-o Justin Bieber. Starul în vârstă de 25 de ani a postat luni pe Instagram o imagine în care se vedea rezultatul unei ecografii, dând de înțeles că soția lui, Hailey Baldwin, este însărcinată. Fotografia și alte câteva capturi au provocat o frenezie printre utilizatorii rețelei de socializare, mulți felicitându-i, alții întrebându-se pe bună dreptate dacă e o glumă de 1 aprilie.

Dintre celebritățile care au văzut vestea, Ellen DeGeneres s-a arătat sceptică: "@JustinBieber, dacă e o glumă de 1 aprilie și vrei să mă păcălești, te ajut eu".

Kris Jenner a fost cât pe ce să-l creadă: "Uh, am avut emoții... aproape am plâns apoi am realizat ce zi e."

"M-ai făcut!! Stai, doar nu vorbești serios, o să fii tată", a scris actorul Brent Rivera.  

După postarea inițială, Hailey Baldwin a reacționat cu un comentariu sarcastic: "Foarte amuzant", a scris ea. Dar Bieber a continuat să se țină de glume, postând și o imagine în care soția lui stătea pe un pat de spital, înconjurată de un medic și o asistentă care îi atingea abdomenul cu palma.


Bieber i-a lămurit apoi, postând o altă ecografie în care se poate vedea un... câine. "Stați, OMG, e 1 aprilie, păcălicilor", a scris el. Unii s-au amuzat, dar alții n-au prea gustat gluma și i-au lăsat câteva comentarii arțăgoase.

"Ca femeie care nu poate avea copii găsesc asta dezgustător și lipsit de respect", a scris cineva. "Tocmai ai dovedit cât de imatur ai rămas. N-ar fi Karma dacă n-ai putea să ai copii? Sper ca măcar să ai decența să-ți ceri scuze pentru un act dezgustător de o asemenea nepăsare! Dacă nu, să-ți fie rușine ție și mamei tale pentru că nu te-a învățat ce trebuie!", l-a "urecheat" fără menajamente utilizatoarea.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod