Gata depresia! Gluma de 1 aprilie pentru care Justin Bieber a fost „urecheat“ pe internet: „E dezgustător și lipsit de respect“

Poza cu care Justin a anunțat că totul a fost o glumă a provocat un val de comentarii critice


"Sarcina nu-i o glumă... sunt o mulțime de femei care și-au pierdut copiii și altele care nu pot avea, iar tu crezi că-i o glumă", l-a mustrat altcineva.

"Întotdeauna te-am iubit și mi-a plăcut muzica ta, dar după asta nu mai pot. Chiar nu poți să glumești cu asta. Eu am pierdut o sarcină, chiar nu-i amuzant"
, a scris altă utilizatoare.

"Sper ca tu și familia ta să nu treceți prin pierderea unei sarcini sau să vă confruntați cu infertilitatea.

N-aveți idee cum e", i-a transmis altcineva.

Cântărețul nu a răspuns valului de critici și nici nu a șters fotografia postată, notează Daily Mail.

Starul pop canadian a anunţat săptămâna trecută că va lua o pauză de la activitatea muzicală pentru a se îngriji de problemele sale de sănătate mintală. "Am căutat, am urmărit, am încercat şi am greşit aşa cum facem cei mai mulţi dintre noi, acum mă concentrez să repar unele dintre problemele adânc înrădăcinate cu care mă confrunt, asemenea multora dintre noi, astfel încât să nu am o cădere psihică şi să pot să îmi păstrez căsătoria şi să devin genul de tată care doresc să fiu", a scris Bieber pe Instagram.

În luna noiembrie, Bieber a confirmat că s-a căsătorit recent cu fotomodelul american Hailey Baldwin.
Deşi recunoaşte că muzica "este foarte importantă" pentru el, Bieber a spus că nimic "nu este mai presus de familie şi sănătate".


Foto: Hepta

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod