Jason Momoa, „bestia“ cu inimă mare. Starul o respectă pe Emilia Clarke pentru curajul cu care a înfruntat operațiile pe creier: „Aproape am pierdut-o“

Actorul a făcut o mărturisire emoționantă despre colega lui din „Games of Thrones“ care a suferit un anevrism cerebral aproape fatal la vârsta de 24 de ani.

Aparanțele înșală - o fi el un munte de om care îți bagă groaza în suflet numai dacă se încruntă puțin, dar pe dinăuntru are o inimă mare; Jason Momoa a fost emoționat când a vorbit la premiera celui de-al optulea sezon al serialului "Game of Thrones/ Urzeala Tronurilor" despre colega lui, Emilia Clarke (32 de ani), apreciindu-i la scenă deschisă curajul și puterea de care a dat dovadă.

Emilia, care o interpretează pe Daenerys Targaryen, a dezvăluit de curând că a suferit două anevrisme cerebrale, din care primul aproape fatal, la scurt timp după ce a filmat primul sezon al serialului.

Jason Momoa a fost impresionat de puterea colegei sale, declarând pentru Entertainment Tonight: "Am știut cam toată situația destul de mult timp, așa că am trecut prin multe sperieturi și am încercat să găsesc cel mai bun mod de a-i fi aproape și de a o ajuta (...) Sunt foarte trist, fiincă aproape am pierdut-o prima dată. O iubesc la nebunie, mă bucur că e aici și că face multe lucruri minunate și că ajută lumea."

Jason îl interpretează pe Khal Drogo, soțul eroinei pe care o joacă Emilia Clarke, în serialul realizat de HBO.


Actrița britanică a declarat în luna martie că a suferit un anevrism cerebral aproape fatal la vârsta de 24 de ani şi a fost operată de mai multe ori pe creier. Problemele sale de sănătate au apărut după încheierea filmărilor pentru primul sezon al producţiei. Clarke a declarat că se afla într-o sală de gimnastică şi a simţit o durere de cap foarte mare, după care a leşinat şi a fost dusă la spital. Actriţa a fost operată pe creier şi a petrecut câteva zile la terapie intensivă, după care a început să-şi recapete capacitatea de a vorbi.

Actriţa a explicat, într-un interviu acordat publicaţiei americane The New Yorker, care a fost diagnosticul pe care i l-au pus specialiştii.
"Diagnosticul a fost rapid şi de rău augur: hemoragie subarahnoidiană, un atac vascular potenţial fatal, cauzat de sângerări în spaţiul care înconjoară creierul. Am avut un anevrism, o ruptură de arteră", a povestit Clarke. Ea a adăugat că o treime dintre pacienţii care trec printr-o asemenea problemă de sănătate mor imediat sau la puţin timp după ce suferă aceste tulburări.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod