case

5 căsuțe uimitoare care sunt mai drăguțe decât o vilă: N-ai nevoie de mai mult!

O căsuță mică, primitoare și elegantă, cu tot confortul necesar, te poate face să te simți mai bine decât într-o vilă imensă. Iată de ce!

Uneori, mai puțin înseamnă mai mult decât nimic și trebuie să te mulțumești cu ce ai. Alteori, acest "mai puțin" înseamnă mai mult. Chiar dacă sună paradoxal, o casă mică poate fi mai caldă, mai primitoare, mai frumoasă decât ditamai vila. Totul se reduce la modul în care te raportezi la acel spațiu, oricât de mic, și la starea de spirit pe care ți-o creează.

Soluțiile moderne de arhitectură pot face minuni și într-un loc de numai cinci metri pătrați, iar Bright Side vine cu câteva exemple perfecte în care niște căsuțe foarte inteligent concepute pot suplini tot ce oferă o vilă somptuoasă. Când vrei să te bucuri de viață, o poți face și într-o casă mică și drăguță, în care simți că n-ai nevoie de mai mult. Iată cinci dovezi!

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod