Frumoșii adormiți din lumea întreagă: 10 oameni răpuși de somn în cele mai neobișnuite locuri și poziții

Unii chiar sunt în stare să doarmă oriunde. Aceste imagini hilare surprind oameni adormiți în cele mai neașteptate locuri și poziții.
Mulți se plâng că pandemia le-a distrus rutina de somn - de când petrec mai mult timp în casă, stau mai mult cu ochii pe ecranele computerelor, telefoanelor și la televizor, urmărind filmele preferate. Asta le ia din timpul de somn și intră într-o buclă descendentă, în care tot timpul sunt obosiți.

Ei bine, unii recuperează cum pot - aceste imagini publicate de Shareably ne arată că există oameni în stare să doarmă oriunde, oricând le este somn. Instantaneele amuzante surprind un bărbat care a adormit într-un hamac suspendat sub un camion, iar altul s-a culcat în raftul unei biblioteci.
Altul a cedat pe o scară rulantă, deși se afla în picioare, iar o femeie a ațipit în autoboz, cu nasul turtit pe bara de pe spătarul scaunului din față.

Concluzia e clară: dacă s-ar organiza un concurs al celor care adorm cel mai repede, acești oameni s-ar întrece pentru marele premiu!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod