Are 60 de ani şi lumea crede că e sora fiicei sale. Secretul ei: şampania!

O femeie din Anglia arată atât de bine la 60 de ani, încât cine n-o cunoaşte crede că e sora fiicei sale. Ea spune că „elixirul tinereţii“ este şampania.
Dacă mai punem la socoteală şi faptul că a lucrat ca pilot de elicopter, deci a cam avut parte de ceva stres până acum, povestea devine şi mai interesantă, nu-i aşa? Detaliile incredibile nu s-au terminat: englezoaica Jayne Clark, din Esher, Surrey, are cinci nepoţi, iar asta ar mai fi cum ar mai fi, dar mai are şi doi gemeni în vârstă de 9 ani, cu soţul său, Martin (46 de ani), cu 19 ani mai tânăr decât ea!

Oamenii sunt adesea derutaţi de aspectul său impecabil, de aerul tineresc şi de dezinvoltura pe care o degajă, iar ea s-a obişnuit să fie luată drept sora fiicei mai mari, Juliet, în vârstă de 29 de ani. Când îşi plimbă în cărucior nepoata, pe Nyla, de un an şi trei luni, toată lumea crede că ea este mama, scrie Daily Mail.

Gemenii Maggie şi Norah s-au născut după ce Jayne a apelat la o mamă surogat. Avea 51 de ani când a devenit din nou mamă, dar spune că nu-şi percepe biologic vârsta şi se simte mai tânără fără să facă un efort deosebit pentru asta.
Îi place să iasă seara în cluburi cu fiica ei şi se dă în vânt după şampanie - este băutura ei preferată şi spune că aşa se menţine atât de bine. Dar nu e numai asta: "Beau multă apă, fac curăţenie şi exerciţii în fiecare zi, dar ador şampania, îmi place să ies seara la un pahar, stau până noaptea târziu. Îmi place să stau la soare şi folosesc creme cu protecţie solară slabă", a dezvăluit ea. "Copiii mei de nouă ani mă menţin activă, rareori mă opresc din treburi, fiindcă mereu am grijă de ei. Ei mă ţin tânără", a mai spus femeia.

Jayne se simte măgulită ori de câte ori este luată drept fiica sa: "E un mare compliment când mi se spune că sunt mama Nylei, dar îi corectez de fiecare dată."

Femeia spune că secretul care o ajută să rămână tânără este atitudinea: "Întotdeauna mi-au plăcut moda şi hainele, vreau să mă simt bine răsfăţată, nu-mi place să mă simt prost îmbrăcată.
Dacă te simţi prost îmbrăcat, începi să te obişnuieşti aşa. Eu am o inimă tânără."


Pentru ea, atitudinea nu înseamnă doar vorbe şi idei - ea are o cameră separată plină cu haine şi frecventează clubul exclusivist Bisoux Lounge din oraşul său. "E chiar bun, mă duc des acolo cu un cuplu de prieteni care au acelaşi stil ca mine. Gândim la fel, ne bucurăm de viaţă, iar vârsta nu este o barieră pentru noi", a explicat ea, adăugând că-i place să-şi mai facă de cap şi prin oraş, seara, cu fiica sa, care este o mare petrecăreaţă.

Jayne, care are trei copii din prima căsătorie, a decis să încerce să devină din nou mamă cu soţul ei, Martin, chiar dacă ea avea atunci 50 de ani. "Soţul meu nu avea copii când ne-am căsătorit, şi pentru că eram cu 14 ani mai mare ca el, mi se părea incorect să nu încerc.
Am avut două sarcini extrauterine în prima căsnicie, aşa că singura soluţie a fost să apelăm la o mamă surogat"
, a povestit ea.

Cuplul a călătorit în California, unde locuia femeia care a dus sarcina la bun sfârşit. Jayne recunoaşte că n-a fost uşor să aibă gemeni la 50 de ani. "A fost un mare şoc. Nu-mi reveneam din oboseală şi a trebuit să mă organizez foarte bine ca să fac faţă. Am avut o bonă care mă ajuta, pentru că eu încă lucram atunci, dar important e că gemenii m-au ajutat să rămân tânără. Ei sunt primii care mă analizează când mă îmbrac şi-mi spun ce ţinută le place sau nu", a povestit ea.

Înainte de naşterea gemenilor, Jayne a lucrat ca pilot pe un elicopter comercial. Are licenţă de zbor din 1996 şi a dus viaţă frumoasă, cu multe călătorii în toată lumea şi aşa l-a cunoscut pe Martin, care lucra în Maroc, scrie Daily Mail.
Deşi i-ar plăcea să mai profeseze, a fost nevoită să renunţe la ceva ca să poată să-şi crească gemenii. Ar vrea să mai zboare, dar criza a afectat puternic sectorul în care activa ea, iar cererea pentru cursele cu elicopterul a scăzut mult, astfel că, cinstind vorbind, perspectiva revenirii la manşă reprezintă mai mult o utopie acum.

Dar chiar dacă nu mai zboară, vârsta n-o prinde din urmă pe Jayne. "60 este noul 40. Vârsta nu este o barieră, eu n-am de gând să zac într-un balansoar", a precizat ea.


Foto: Daily Mail
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod