10 filme despre povești de supraviețuire

10 filme despre povești de supraviețuire. Te motivează să depăşeşti orice obstacol!

Iată o serie de cazuri reale sau povești imaginate de scenariști în care un personaj are de înfruntat situații aparent insurmontabile.

Povești ce au puterea să ne dea curaj, să ne motiveze în drumul nostru prin viață.

Cast Away (2000)


Tom Hanks il interpreteaza pe Chuck Noland, un angajat FedEx, a carui viata - din punct de vedere personal cat si profesional – se deruleaza ca un ceas. Cariera lui il conduce deseori in locuri foarte indepartate si totodata departe de prietena lui Kelly (Helen Hunt).
Existenta monotona a lui Chuck se sfarseste brusc atunci cand dupa o prabusire cu avionul se regaseste izolat pe o insula indepartata – naufragiat in cel mai dezolant loc imaginabil.

Practic smuls din comoditatea vietii sale cotidiene, Chuck trebuie mai intai sa faca fata nevoilor fundamentale de supravietuire incluzand apa, hrana si adapostul. La marginea lumii incepe adevarata aventura pentru Chuck.
„Filmul subliniaza ideea ca nu conteaza cate obstacole se ivesc in drumul nostru pentru ca vom gasi solutii sa le facem fata. Aceasta poveste nu este atat despre supravietuirea fizica a omului ci mai degraba despre supravietuirea spiritului său”, comenta regizorul Robert Zemeckis.



 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod