Britget Jones

Triunghiuri amoroase. 10 cele mai bune filme despre povești de dragoste în trei

În recent lansatul „Bridget Jones însărcinată” există doi bărbați care luptă pentru inima gravidei: superbul englez Mark Darcy (Colin Firth) și arătosul american Jack (Patrick Dempsey). Pentru a ne pregăti pentru această a treia rundă cu Bridget și cei doi pretendenți, iată o listă cu zece dintre cele mai memorabile triunghiuri amoroase din filme.
Talentatul domn Ripley

Talentatul domn Ripley (1999)

În acest thriller amplasat în Sicilia, nestatornicul Dickie Greenleaf (Jude Law) pare să le aibă pe toate: dragostea fermecătoarei Marge (Gwyneth Paltrow) și a celui mai bun prieten obsedat de el, Tom (Matt Damon). Acest triunghi amoros era sortit eșecului de la bun început, dar Jude Law nu a arătat niciodată mai bine.

 

Comentarii (2)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Gogi pe 26 Sep 2016, 13:03
    Pai si uitarati de al' mai tare dintre toate

    Propunere indecenta - mai triunghi de asa nici ca se poate

    0
    0

  • Florin pe 24 Sep 2016, 15:29
    versiunea originala este "Plein Soleil"

    Cred ca merita mai mult versiunea originala "Plein Soleil" cu Alain Delon in locul copiei americane "Talentatul domn Ripley". Dar...Hollywodoul a ucis filmul ca arta, astazi un "triunghi amoros" ca cel din "La piscine" este imposibil de realizat, pentru ca toti sunt spalati pe creier pentru a mai putea percepe ceva ce nu explodeaza.

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod