Şcoala lui Martinel: Cum învaţă ursuleţii să se descurce în viaţă - FOTO

Şcoala de ursuleţi are regulile ei şi puii adorabili învaţă să le respecte, căpătând de la părinţii lor deprinderile necesare pentru a supravieţui.
Pe lângă părinţii lor, puii de urs par nişte jucării pufoase pe care îţi vine să le iei în braţe. Dar viaţa lor depinde de ceea ce învaţă în primii ani, de instinctele şi de deprinderile pe care le descoperă în fiecare zi de "şcoală", jucându-se, urmărind ce fac părinţii lor, şi exersând tot felul de activităţi.

Şcoala la care învaţă cum să se descurce în viaţă este şi amuzantă, dar şi serioasă, îmbinând utilul cu plăcutul, iar programa, bună sau grea, se aplică fără excepţii, ca la carte, până când "elevii" trec examenele.

De la pescuit şi vânătoare până la căţărarea pe stânci şi în copaci, ori alergare şi înot, ursuleţii trebuie să ajungă să stăpânească toate tehnicile nesare prin care să-şi asigure supravieţuirea.

Imaginile publicate de Bored Panda dovedesc că viaţa de ursuleţ nu-i uşoară, dar e frumoasă. Iată cum se pregătesc puii adorabili pentru a reuşi în viaţă!
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
25 Septembrie 2016
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod