Antena live show, spectacol de culoare și entartainment la cel mai înalt nivel

Ieri seară, lansarea grilei de toamnă a posturilor Antena Group s-a transformat într-o adevărată petrecere, cu concerte live ale celor mai în vogă artiști ai momentului: Delia, Carla’s Dreams, Horia Brenciu și Paraziții, care i-au ținut aproape pe invitați până mult după miezul nopții.

Cea mai mare familie de vedete a dat culoare unui show desfășurat la cel mai înalt nivel. Pe marea scenă amenajată la Uzina Electrica au performat Tina Turner, nimeni alta decât Alina Eremia, care a cântat împreună cu Marzavan piesa Simply the Best, în timp ce Pepe și Omar au cântat și au dansat pe piesa lui Bruno Mars, Uptown Funk. Dorian și Elena Hasna au avut, fără îndoială, mișcările lui Jagger atunci când au interpretat celebra piesă a lui Maroon 5.  Coborând pe tiroliană, Șerban Copoț și-a făcut intrarea pe scenă ca un mare star.

Let me entartain you a fost singura lui cerință, iar publicul s-a conformat imediat.

„Observator”, „iUmor”, „În puii mei”, „Poftiți la muncă”, „X Factor”, „Next Star”, „Acces direct”, „Chefi la cuțite”, „Neatza cu Răzvan și Dani”,„Te cunosc de undeva”, „Mireasă pentru fiul meu”, toate emisiunile din grila postului Antena 1 au avut reprezentanți de seamă la Antena live show, unde au susținut mini-recitaluri și JO, Nadir, Uddy, Nicoleta Nucă, foști concurenți „X Factor”.

Grila de toamnă a Antenei 1 s-a lansat pe 5 septembrie când au revenit din vacanță „Neatza cu Răzvan și Dani”, „Acces direct”, „Un show păcătos” și a reînceput un nou sezon (cel de-al doilea) al emisiunii „Chefi la cuțite” care s-a impus deja ca lider de audiență pe tronsonul său orar.

Pe 9 septembrie, „X Factor” a revenit cu un nou sezon, dar și cu un nou membru în echipa juriului: Carla’s Dreams. Pe 10 septembrie a început cel de-al 10-lea sezon al celui mai iubit transforming-show „Te cunosc de undeva”, o emisiune emblemă a postului care este lider de audiență pe publicurile național și urban, iar pe 15 septembrie s-a dat startul celui de-al șaptelea sezon al emisiunii prezentate de Dan Negru, „Next Star”.

Duminică, 2 octombrie, debutează al doilea sezon al emisiunii „iUmor”, când membrii juriului, Delia, Mihai Bendeac şi Cheloo promit un show de zile mari și numere care cu siguranță vor rămâne în istorie! Și tot în octombrie Mihai Bendeac revine cu un nou sezon al emisiunii „In puii mei”, dar și cu un serial nou-nouț, „Băieți de oraș”.

Tot în această toamnă nea Marin spune „Poftiți la muncă”, de data aceasta avându-l alături de el pe Liviu Vârciu.

Grila de toamnă a postului Antena Stars a fost prezentată de Cristi Brancu. Rocsana Marcu și Răzvan Botezatu au trecut și ei prin etapa trasformărilor și au strălucit „On the Floor” în rolul lui J-Lo & Pitbull.
Vedetele Happy Channel au pregătit un moment special la evenimentul de lansare a grilei de toamnă din acest an și au introdus invitații în atmosfera Happy. Carmen Tănase, Anca Țurcașiu și Carmen Brumă le-au vorbit invitaților despre misiunea Happy Channel și conținutul grilei de programe.

Pentru că „Fiecare zi e Happy Day!”, Criss, Vlad, Rapha și Carmen Brumă le prezintă telespectatorilor dimineața devreme, într-o manieră relaxată și neconvențională, informații utile în emisiunea COOLturală Happy Day, iar ziua continuă cu telenovele sud-americane și turcești de succes și super seriale americane.

Criss și Vlad au cântat pe scenă imnul Happy Channel, urmați de Rapha, care a interpretat și a dansat în public pe versurile piesei “I need a dollar”, iar la final toate vedetele canalului de televiziune au făcut atmosferă cântând împreună piesa “Happy” - Pharell.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod