Cum scapi de cearcăne, riduri și bărbia dublă fără intervenții estetice

Cearcănele, pungile de sub ochi, ridurile, bărbia dublă și, în general, lipsa tonusului pielii apar odată cu înaintarea în vârstă. Sunt semne care vin la pachet și cu probleme ale siluetei cauzate de noul ritm de viață și de încetinirea metabolismului.

Încercăm astfel să găsim soluții care să atenueze aceste efecte, să ne ajute să arătăm bine și să avem astfel mai multă încredere în propriile forțe. Mâncăm pe cât posibil sănătos, facem sport, pe cât de des posibil.

Doar că avem un program aglomerat zi de zi și nu reușim să ținem cu dinții de diete si de sală, iar cremele de înfrumusețare nu fac minuni. În același timp nici nu vrem să apelăm la operații estetice sau la injectări.

Din fericire, specialiștii au inventat aparate non-invazive care rezolvă aceste probleme și pe care le putem face în clinici și saloane de înfrumusețare. Două din tratamentele vedetă ale acestui sezon sunt LPG Endermolift și LPG Lipomassage. Sunt tratamentele pe care au început să  le urmeze și vedetele din showbiz, precum Adelina Pestrițu, Carmen Brumă, Patricia Cimpoiașu sau Cătălin Botezatu la Centrele de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette.

LPG Endermolift are un dispozitiv care îți masează tenul și îți oferă multe avantaje precum: reduce ridurile și liniile fine; stimulează drenajul limfatic; elimină pungile de sub ochi, cearcănele;are efect de lifting și anti-aging; reface conturul facial; elimină bărbia dublă; redă luminozitatea feței.

LPG Endermolift trimite micro-impulsuri către suprafața pielii pentru a stimula în profunzime celulele tinereții, restartând producția lor naturală. Astfel, prin masaj, se stimulează producția de acid hialuronic, colagen și elastină, fiind unica tehnologie capabilă de acest lucru în acest moment.

LPG Lipomassage tratează celulita și cauzele care duc la formarea ei, iar rezultatul obținut este unul rapid, vizibil însă și longeviv,  pentru că organismul ține minte ce „învață”  în timpul  sedințelor.

Dincolo de remodelare, LPG Lipomassage este soluția pentru o serie de probleme adiacente, precum relaxarea cutanată sau drenajul limfatic. O ședință de LPG Endermolift și LPG Lipomassage pornește de la 185 de lei și poate fi efectuată la Centrele de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette (Unirii sau Dorobanți).

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Clara pe 26 Sep 2016, 10:10
    Tratamentele

    Am facut aceste tratamente. Desi eram suspicioasa la inceput (am tot incercat multe de-a lungul timpului), am fost surprisa sa descopar ca sunt chiar foarte eficiente. Este ca si cum iti lucrezi musculatura fetei la "sala". Dupa trartament ai pielea mai frumoasa, mai luminoasa si trasaturile fetei intinerite. Sunt super!

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod