Pilates: 5 beneficii pentru siluetă. Descoperă-le!

Muşchii abdominali sunt permanent solicitaţi pe parcursul antrenamentelor, acest lucru ajutându-te să obţii o talie de invidiat.
Pilates a fost dezvoltat pornind de la un principiu simplu: o singură mişcare precisă este mai eficientă decât o serie de mişcări dezordonate, mai mult sau mai puţin întâmplătoare, aflăm de la expertul Horaţiu Dumitrescu, Sports Manager la Atlantis Fitness & Lifestyle.

Astfel, în timpul unui antrenament Pilates corpul tău devine centrul atenţiei, respiraţia este controlată şi coordonată cu mişcări specifice ale abdomenului, în timp ce extremităţile sunt întinse formând unghiuri prestabilite.
Deşi mişcările sunt destul de lente, ca orice antrenament serios nu este simplu, dar este foarte eficient. Mai trebuie adăugat că Pilates este indicat pentru toate vârstele, gradul de dificultate al exerciţiilor sporind treptat şi fiind adaptat în cadrul orei de group fitness la nivelul fiecărui participant.


Iată, pe scurt, câteva beneficii concrete:


1. Odată ce îţi poţi controla toţi muşchii de la gât până în vârful picioarelor, coordonarea ta va fi cu mult mai bună şi orice exerciţiu îţi va părea cu mult mai uşor, chiar dacă vei alege apoi să practici alt sport.

2.
După câteva ore de Pilates, flexibilitatea articulaţiilor şi a muşchilor se va îmbunătăţi, întrucât o bună parte a exerciţiilor presupun extensia membrelor şi apoi menţinerea anumitor poziţii.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 8 Nov 2014, 11:14
    exprimare

    Atentie,pt ca spunand ca vom avea nu stiu ce rezultat dupa un nr de ORE,se poate intelege ca trb lucrat ore in sir...si renuntam...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod