Pilates: 5 beneficii pentru siluetă. Descoperă-le!



3. Cu cât un antrenament este mai avansat, cu atât tranziţia între mişcări este mai complexă şi repetiţiile mai numeroase sau mai rapide. Astfel, Pilates creşte rezistenţa la efort şi, implicit, contribuie la creşterea nivelului tău zilnic de energie.

4. Cum anduranţa este strâns legată de o respiraţie corectă, trebuie să subliniem că aceasta este esenţială în Pilates întrucât asigură o bună oxigenare a muşchilor şi a creierului şi solicită în mod continuu muşchii abdominali.

5.
Nu în ultimul rând, abdomenul. Pilates acordă atenţie în special acestei zone pe care adepţii metodei o consideră sursa forţei întregului corp, the powerhouse. Muşchii abdominali sunt permanent solicitaţi pe parcursul antrenamentelor, fie prin exerciţii care ţintesc în mod explicit această zonă, fie prin respiraţie, întrucât expirarea corectă presupune, în Pilates, o contractare a muşchilor abdominali.

Dacă v-am convins, ar mai fi de adăugat că orele de Pilates sunt pentru toate nivelurile de fitness şi cunoaştere a acestui tip de antrenament.
Există ore pentru începători, acolo unde se insistă pe însuşirea poziţiilor elementare, dar şi ore pentru avansaţi, unde găsim o mai mare diversitate de exerciţii unde se abordează poziţii mai dificile care necesită angrenarea mai multor grupe de muşchi. De asemenea, există şi Yogalates, o oră unde, pe lângă tonifierea şi rigurozitatea specifică Pilatesului, intervine şi influenţa aportului mental şi spiritual specific principiilor Yoga.

În concluzie, tot ce rămâne de făcut este să vă programaţi la prima oră de Pilates.
Vă avertizăm că dă dependenţă.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • kiki pe 8 Nov 2014, 11:14
    exprimare

    Atentie,pt ca spunand ca vom avea nu stiu ce rezultat dupa un nr de ORE,se poate intelege ca trb lucrat ore in sir...si renuntam...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod