sportiva

Cum să obții și să menţii greutatea ideală cu Regula de 5

Gândurile negative șlefuiesc experiențe de același tip. Prin urmare, nu este suficient să faci bine pentru a primi același lucru de la Univers, ci e vital să îți ții sub control și înclinația spre pesimism și negativism.

Sunt exact principiile care „animă” Ayurveda, cea mai veche știință a vindecării. Aceasta pune accentul pe „Viața în echilibru”, concentrându-se doar în procent de 20% pe boală și alegând să dedice 80% pe transformarea „răului” în „bine”, respectiv pe conceptul care poartă numele de „Adevărata Stare de Bine”.

Te întrebi ce legătură au aceste principii cu greutatea ideală? Îți vom explica în rândurile de mai jos, de unde vei afla și ce este Regula celor 5 și cum te poate ajuta!

De ce să te concentrezi pe greutatea ideală, nu pe pierderea de kilograme


Atunci când te gândești încontinuu la boală, nu faci decât să o atragi în viața ta.

Este motivul pentru care mulți bolnavi nu reușesc să scape de afecțiuni: tot modul lor de viață gravitează în jurul bolii. Ayurveda a înțeles perfect acest principiu, fiind o formă de medicină holistică ce preferă să acorde doar 20% importanță bolii și vindecării ei și 80% creionării acelei Adevărate Stări de Bine, acel echilibru perfect pe care și-l dorește fiecare. Deoarece gândurile și fixațiile noastre se traduc de cele mai multe ori în realitate, atunci când te concentrezi pe bine, pe relaxare, pe fericire, nu pe boală, este exact ceea ce vei primi.

La fel cum bucuria e mai mult decât absența supărărilor și sănătatea, mai mult decât lipsa bolilor.
Sunt principii care te învață să gândești pozitiv și pe care le putem aplica și în cazul kilogramelor noastre; dacă te vei concentra exclusiv să slăbești, să scapi de grăsime, nu vei face decât să o atragi în viața ta. Dimpotrivă, dacă îți vei stabili ca obiectiv atingerea greutății ideale, vei vedea că în curând îți vei bifa mândră scopul. Citește continuarea pe divahair.ro!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod