5 exerciții care lucrează intens abdomenul

Grăsimea din zona abdominală este periculoasă pentru sănătate și este foarte greu de îndepărtat. Dacă faci cu regularitate aceste 5 exerciții care lucrează intens abdomenul, rezultatele apar rapid.

Majoritatea persoanelor au o problemă cu grăsimea care se depune foarte ușor în zona abdominală. Din păcate, tot această zonă pune cele mai multe probleme atunci când faci tot ce-ți stă în puteri ca să elimini surplusul de grăsime de pe burtă. Cu siguranță am constatat cu toții că grăsimea de depune ușor pe burtă, însă scapi foarte greu de ea.

Masajele regulate, alimentația sănătoasă, evitarea unor mese copioase seara sunt câteva dintre lucrurile care te pot ajuta în lupta împotriva grăsimii abdominale.
Însă, la acestea se adaugă efectul spectaculos al exercițiilor cardio, precum și al celor care vizează strict zona abdominală. În timp, cu multă perseverență se pot obține rezultate spectaculoase. Și chiar dacă nu îți dorești pătrățele pe abdomen, tot trebuie să lucrezi intens musculatura din această zonă pentru a stimula arderea surprlusului de grăsime și tonifierea mușchilor. 

Iată 5 exerciții care lucrează intens abdomenul:

1 din 6

Exercițiul nr. 1

Din poziţia sprijin pe antebraţul stâng, corpul perfect întins şi mâna dreaptă ridicată se încordează puternic abdomenul în timp ce răsuceşti trunchiul şi duci mâna dreaptă sub tine. Menţine postura timp de câteva secunde, după care se revine în poziţia iniţială şi se repetă mişcarea. După 10 repetări trebuie să schimbi partea şi să stai în sprijin pe antebraţul drept.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod