Varsator

Esti mereu in actiune si, uneori, nici nu ai timp sa mananci si sa dormi cat ar trebui. Esti genul inventiv si iti place sa incerci mereu ceva nou; din acest motiv, faci tot felul de experimente...

Esti mereu in actiune si, uneori, nici nu ai timp sa mananci si sa dormi cat ar trebui. Esti genul inventiv si iti place sa incerci mereu ceva nou; din acest motiv, faci tot felul de experimente in meniul tau zilnic. Cu cat amestecurile sunt mai ciudate, cu atat au mai mult succes la apetitul tau. Dar mare atentie! Poate iesi "fum" in micul tau laborator gastronomic, iar in organism pot avea loc dezechilibre.

Ti se potrivesc dietele disociate si consumul ridicat de lichide (inlocuieste cafeaua cu ceaiuri de plante si sucuri naturale).

Pentru ca esti o fire optimista si cu un spirit inventiv debordant, dieta, oricat de drastica ar fi, se poate transforma intr-o distractie.

Iti fac bine mancarurile cu ton, peste oceanic, sfecla, telina, varza si ridichi; important este sa ai o dieta bogata in proteine. Inlocuieste dulciurile cu fructele proaspete, fie ele exotice (kiwi, mango) sau uscate (curmale, caise, prune). Vitaminele din complexul B au efect tonic asupra sistemului tau nervos. Fiind o persoana excentrica, sporturile extreme sunt pe placul tau (parasutism, aeromodelism sau planorism).  

 

Comentarii (31)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • alina pe 27 Mar 2011, 21:22
    mai fetelor

    nu va mai stresati atata /cel mai mult intr-o dieta stiti ce conteaza ? optimismul d.voastra.intai trebuie sa credeti ca veti reusi.nu mai faceti foamea.dimineata mancati ce vreti .la amiaza ceva simplu supa si fructe intre mese .seara incercati sa nu puneti nimik pe gura.faceti mult sport.daca nu aveti conditii alergati mult.daca va vine pofta de mancare mestecati guma inainte de masa.cu mulyta vointa si optimism o sa reusiti.importyant este sa va acceptati.succes

    2
    1

  • doris pe 12 Sep 2010, 11:29
    si eu as vrea sa donez vreo 15 kile*

    :)) eu am gas impachetarile cu crema thermo si lichidul frio...acuma nu stiu ce sa fac..le-as incerca..doar ca nu as vrea din nou..sa arunc bani pe sperante..spuneti-mi o parere :)

    0
    2

  • caras georgiana pe 3 Aug 2010, 18:19
    am nevoie de ajutor

    Buna ziua! Ma numesc Georgiana am brobleme cu kilogramele in plus,am fost mai slaba si ma-m ingrasat brusc si dintr-o data mi-au aparut niste vergeturi . Imi puteti spune cum as putea scapa de ele . inca ceva ati putea sa-mi dati o dieta bazata mai mult pe fructe? Astept raspunsul dumneavoastra. multumesc!

    2
    0

  • Andreea pe 22 Iul 2010, 11:15
    As avea nevoie de un ajutor

    Buna.Am 19ani si am 75de kg....am fost mai slaba dar dintr-o data m-am ingrasat/../imi puteti da vreo cura ceva...nu mananc foarte mult...dar in ultima vreme am baut ff mult cola....am renuntzat la el..si acum incerc s beau apa plata....ms molt..si o zi buna

    2
    2

  • bby pe 7 Iul 2010, 08:58
    Sfat

    Bune, fetelor! banuiesc ca toate sunteti preocupate de slabit..eu am 18 ani , 171 cm si aveam 67 de kg.as vrea sa ajung la 55:D meniul meu zilnic este: dimineata 4 pahare cu apa plata, 2 oua fierte+o felie de paine graham, la pranz supa sau altceva, dar fara prajeli+ o salata de legume, ca gustare mancam un mar sau un morcov, iar seara inainte de ora 6 imi faceam o salata..apoi alergat 5 km+ urcam 600 de scari..cand alergati impachetati`va cu folie alimentara in locurile unde vreti sa slabiti;) excludeti prajelile, dulciurile, dar nu total pt ca mai simtiti nevoia sa mancati ceva dulce,sucurile si painea alba..va recomand sa va calculati caloriile din produsele pe care le consumati in fiecare zi..da rezultate.trebuie doar vointa,ambitie si veti reusi.o zi buna si succes!

    1
    1

  • roxana pe 4 Iul 2010, 01:53
    cum sa slabesc ???

    buna ma numesc roxana am 12ami si la ani mei am 67 kg am fost la medic dar nu am nicio problema medicala am fost si mai grasa am avut 72 kg cat am stat la bunici am slabit 5 kg dar asi mai vrea sa slabesk cat se poate de mult dar mie frica ca raman cu celulita va rog ajutatima suntinebunita o dieta ceva va rog!.

    1
    0

  • AdinaCarla pe 29 Mai 2010, 14:01
    Cum sa slabesc

    ma puteti ajuta cu o dieta?

    0
    0

  • AdinaCarla pe 29 Mai 2010, 13:59
    Cum sa slabesc

    Buna sunt adina si am 31 de ani. Am dou nasteri prin cezariana si am ramas cu burtica si kiligrame in plus...nu prea pot face sport..alergari si exercitii complicate...am dureri de spate.

    0
    0

  • adda221 pe 25 Mai 2010, 13:58
    buna

    vreau sa slabesc in 1-2 macar un km dar nu pot..fac sport dar manamc orice si cred ca din cauza mancarii nu reusesc sa slabesc oricat de mult sport as face...poate sa-mi spuna cineva ce as putea sa mananc care sa nu ma ingrase din potriva.??ms

    0
    0

  • elena pe 7 Mai 2010, 23:15
    cum pot slabi sanatos

    Sunt interesata de o reteta de slabit

    0
    1

  • Miki pe 1 Mai 2010, 09:39
    SLABITUL - conteaza cum mananci, nu ce mananci

    Eu am avut grozava idee de a slabi pt a arata mai bine la nunta. Marea problema era k nu aveam timp si pentru ca imi ramasesera 3 zile la dispozitie - am dat jos in 3 zile - 3 kg. CUM ??? Simplu - am mancat tot ce mananca un om normal - carne, lactate, chiar si paine - tot ce conteaza e amestecul, nu produsul in sine. Carnea (de preferat la gratar - acum sunt gratare care se monteaza pe ochiul de la aragaz) insotita de piure de cartofi sau de orez, fulgi de porumb cu iaurt, chiar si paine cu iaurt - cel mai bine graham/secara sau neagra - e mai satioasa si nu poti manca multa, salate de orice fel, nu uitati ca desi este buna lamaia in salata - otetul are proprietatea de ardere a grasimilor, multe lichide - apa simpla, ceaiuri (verde, negru, de fructe), incercati sa inlocuiti zaharul cu mierea si nu uitati de gustoasa lamaie din ceai. COMBINATIILE SUN PERICULOASE, nu ceea ce va place sa mancati - carne, lapte, oua, paine, cartofi, salate, sucuri, ceaiuri, chiar si dulciuri de casa cu unt sau ulei. Am mancat chiar si inghetata si am reusit sa am 47 kg in ziua nuntii - si am reusit sa ma mentin asa urmatoarele 6 luni - dupa aceea am inceput sa iau cate putin in greutate - la recomandarea medicului (nu-mi da voie sa raman insarcinata pana nu ma ingras putin) - dupa 2 ani de la nunta am reusit sa ajung din nou la 50 kg, dar odata ce te-ai obisnuit sa mananci "sanatos" (totul e sanatos ca doar nu mancam plastic), iti intra in reflex sa combini mancarurile fara sa devina nocive in corpul tau si sa provoace explozii calorice. Bafta multa in COMBINATIILE SANATOASE !

    0
    0

  • angela pe 27 Apr 2010, 15:12
    slabitul

    Dragelor, pentru a slabi e suficient sa inlocuiti painea cu miscarea! glutenul din paine ingrasa!

    0
    1

  • mela pe 23 Apr 2010, 04:41
    cum sa slabesti ???

    Am tinut dieta Scarsdale , e usoara si poti sa manaci si cinserve in loc sa gatesti, la mine funtioneaza f bine. o gasesti si pe top sanatate.

    0
    0

  • Lorrette pe 7 Apr 2010, 11:47
    Pentru Doinitza .

    Castravetele, morcovul, ardeiul gras, pepenele rosu, patrunjelul, leuseteanul. Toate ard grasimile din organism daca le consumi zi de zi si le imbini cu sport . P.S : Bananele, dintre toate fructele, ingrasa cel mai rau . Au intre 90-100 de calorii per portie [ adica o singura banana ]. Pe cand o caisa, o nectarina sau o felie de pepene rosu au intre 30-50 de calorii . Ei, ce spui ?

    0
    0

  • Lorrette pe 7 Apr 2010, 11:36
    Reusita in 3 luni .

    Eu am reusit sa dau jos 15 kilograme in 3 luni . Cum ? Daca organismul dvs. nu este obisnuit cu mancarurile sanatoase, in momentul in care le veti introduce in regimul alimentar zilnic si potiile reducandu-se simtitor, acesta va observa schimbarea, depozitele de grasime incep a fi consumate si asa se va produce fenomenul de slabire . Daca veti mai adauga si sport sansele de reusita se dubleaza .

    0
    0

  • Maria pe 30 Iun 2009, 00:44
    salut

    kum as putea slabi repede???

    1
    0

  • florinag pe 28 Aug 2008, 16:22
    buna

    a trecut adolescenta cand puteam sa mananc orice si mai mult de 45 de kg nu cantaream,dar acum lucrurile s-au schimbat si la 26 cantaresc 55:( si evident vreau sa slabesc. diete drastice nu pot sa tin pt ca am o mare pofta de mancare asa ca am renuntat la ele si m-am apucat sa fac un fel de sport:). fetelor cautati in magazinele de jucarii coarda de sarit si incepeti sa sariti. eu acum o car cu mine in geanta la birou si cand am ocazia sar coarda. uneori pun videoclipul celor de la yves la rock ca sa nu fie plictisitor topaitul.este si acesta un exercitiu aerob si sunt implicati multi muschi, in special cei ai picioarelor. pe langa asta 10 min de pilates pt abdomene ma vor ajuta se am din nou o talie de viespe, sper.incercati, este amuzant si am citit undeva ca 20 de min de sarit coarda ard 330 de calorii

    1
    0

  • Fallen_Angel pe 14 Aug 2008, 20:09
    Buna..

    Intr-adevar.. descrierea mi se potriveste perfect.. Nu ati putea posta aici si o dieta, o combinatie potrivita intre aceste alimente?? Vreau sa slabesc minim 5kg :D

    1
    0

  • Elena pe 14 Iul 2008, 17:08
    buna ziua

    am si eu probleme cu greutatea cum as putea slaby ....multumesc

    0
    0

  • Andrei pe 10 Iul 2008, 15:50
    Normalizare metabolism

    Incearca apa vie GAV - ea normalizeaza metabolismul si face mai multe lucruri pentru sanatate. Cauta "apa vie GAV"

    0
    0

  • doinitza pe 10 Iul 2008, 10:53
    mod de viatza sanatos

    ca sa fii mereu in forma,trebuie sa duci un mod de viatza sanatos.Adica,sa te alimentezi normal,dar fara sa abuzezi,excluzind dulciurile din meniul zilnic.Foarte important este sa nu uitzi de sport.Este foarte distractiv sa dansezi,sa joci voley sau sa practici aerobica,dar in acelashi timp sa dai jos kg.Majoritatea vedetelor practica sporul,spre exempl.Fergie_yoga,inotul,jogging etc.

    0
    0

  • doinitza pe 10 Iul 2008, 10:46
    dieta pentru varsator

    Intr-adevar sunt o persoana energica shi am incercat unele diete.Din meniul meu zilnic nu lipsesc dulciurile,fara de care nu pot trai.Orice dieta nu ashi incerca,nu uit de iaurt shi banane.Am auzit ca unele produse,cum ar fi patrunjelul,ananasul shi alte fructe exotice sunt recomandate domnisoarelor ce vor sa slabeasaca,deoarece ard grasimile din organism.Nu uit sa consum multe lichide. :)

    0
    0

  • filip carmen pe 7 Iul 2008, 17:15
    dieta

    am slabit 14 kg in 2 luni . daca ai buna vointa se prea poate numai sa vrei .ambitia ne rezolva pe toate /

    0
    0

  • mihaela pe 7 Iul 2008, 00:02
    slabitul

    in totdeauna ai neivvoie de o motivatie puternica

    0
    0

  • mihaela pe 3 Iul 2008, 23:17
    aeromodelismul -sport extrem

    Intr-adevar, asa este sotul meu se juca intr-o zi cu aeromodelul sau. Acesta a ramas agatat intr-un copac, aeromodelul, sotul meu a urcat sa-l recupereze, dar din pacate a cazut si si-a rupt un picior ............ :)

    0
    1

  • ana maria pe 3 Iul 2008, 16:06
    kilogramele in plus

    buna ziua sunt ana maria si am 20 ani si am o problema cu grasimea acumulata in zona burticii.Nu pot sa scap de ea oricat de mult as fi incercat.Am tinut cure de slabire si am facut abdomene dar toate in zadar ci din contra mi se parea ca cu cat fac mai multe exercitii pun mai mult p mine.Cum sa fac sa nu mai am grasime in zona burtii?Am uitat sa mentionez ca sunt slaba am 48 kg la o inaltime de 1.67 m.Straniu e ca numai in zona abdominala se depune grasimea.Am incercat sa nu mai mananc ``sa fac foamea`` dar tot degeaba.VA ROG AJUTATI-MA! Vreau sa arat bine la nunta mea ooopsss uitasem sa va spun ca am nunta in toamna in octombrie.Va multumesc anticipat si sper sa ma puteti sfatui si ajuta

    0
    0

  • cipriana pe 1 Iul 2008, 15:11
    dieta

    Fiecare persoana incearca sa arate bine in limita vointei si a posibilitatilor.Daca ne alegem cu grija alimentele si facem si putina miscare eu zic ca se poate slabi.Asa am facut si eu si dupa nastere am ajuns sa am acum 56kg de la 62kg.Practic sint ca si inainte Succes.

    2
    0

  • iulia pe 29 Iun 2008, 14:48
    ce sa fac ca sa slabesc?

    spuneti-mi si mie ce sa mananc ca sa pot slabii cat mai repede si cat mai usor posibil pt k timpul nu prea imi permite sa gatesc?

    0
    0

  • delia pe 28 Iun 2008, 23:17
    cesa fac sa slabesc

    buna, sunt o proaspata mamica si am ramas cuprea multe kg. in plus cum sa fac sa le au jos pentru ca nu ma simt prea bine. am nascut prin cezariana si nici nu m-am putut strange

    0
    0

  • CARMEN pe 28 Iun 2008, 09:23
    DIETA

    GREU DE SLABIT CUM VREI TU!FOAMEA SI SPORT E MARELE SECRET DIN TOTDEAUNA

    0
    1

  • claudia pe 24 Iun 2008, 10:32
    cum pot slabi rapid?:)

    buna:) cum as putea slabi...cat mai rapid..?:) dar....fara foarte costisitoare..:) pt ca nu am nici timp...sa stau in bucatarie sa gatesc..:) multumesc

    0
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod