Cele mai bune alimente care ard grăsimea de pe burtă

Au fost studiate și s-a demonstrat că au un efect puternic asupra grăsimilor depuse în zona abdominală. Include aceste alimente care ard grăsimea de pe burtă în meniul tău zilnic!
Datorită unor compuși din conținutul lor, anumite alimente au fost testate de specialiști pentru potențialul lor imens de a fi un adjuvant de nădejde în curele de slăbire. Dacă ai grijă la ceea ce mănânci, incluzi sportul în viața ta și te bazezi pe aceste alimente care ard grăsimea de pe burtă vei constata că rezultatele dorite pot să apară foarte rapid. 

Potrivit unui studiu realizat de specialiștii de la Universitatea Harvard, persoanele care doresc să slăbească trebuie să consume mai multe afine și conopidă, având grijă să se limiteze consumul de mazăre, cartofi și porumb. Cercetătorii au descoperit că atunci când sunt consumate în exces, aceste ultime trei alimente pot să te împiedice să slăbești.


Ce trebuie să conțină meniul tău? Ce alimente ard grăsimea de pe burtă și pot să te ajute în cura de slăbire?


Conopida

Nu conține deloc grăsimi, furnizează un aport însemnat de vitamina C și este o legumă perfectă pentru cei care doresc să slăbească. Conopida conține mult sulforafan, o substanță cu efect anticancerigen, precum și folați, fibre și în special vitamina C care este recunoscută pentru modul în care stimulează arderea grăsimilor după un antrenament.

2. Afine

Un studiu realizat pe cobai şoareci arată că prin consumul zilnic de afine timp de 90 de zile, grăsimea de pe abdomen se reduce semnificativ, colesterolul scade şi nivelul insulinei se menţine constant. Afinele au puţin zahăr, multe fibre şi sunt potrivite pentru o gustare sănătoasă, dar şi pentru micul dejun alături de un iaurt grecesc. 

3. Ceai verde cu lămâie

Antioxidanţii din ceaiul verde accelerează metabolismul şi favorizează arderea grăsimilor. Atunci când este băut îndulcit cu zahăr, ceaiul verde îşi pierde anumite proprietăţi, însă prin adăugarea unei cantităţi mici de zeamă de lămâie, el devine mai puternic şi mai sănătos pentru corp. 

4. Rodiile

Sunt bogate în antioxidanţi şi stimulează metabolismul, favorizând eliminarea grăsimii din zona abdominală. Consumă rodii la micul dejun peste cerealele integrale sau în salatele de crudităţi de la cină sau prânz, deoarece au şi un conţinut ridicat de vitamina C care determină o absorbţie mai bună a fierului şi a altor nutrienţi esenţiali pentru corp.

5. Grepfrutul

Numeroase cercetări au confirmat efectele acestui fruct pentru o cură de slăbire fără restricții majore. Ingredientele din grapefruit reduc nivelul insulinei, obligând astfel corpul să transforme caloriile în energie pe care o consumă și nu o stochează în depozitele adipoase.
Jumătate de grapferuit are numai 36 de calorii și nu include deloc grăsimi. Consumă acest fruct înainte de mese pentru a-i folosi la maxim potențialul. Datorită enzimelor din conţinutul său, grepfrutul are un efect puternic asupra metabolismului, favorizând arderea grăsimilor.

6. Somonul

Somonul alături de sardine, macrou, nuci românești crude, anșoa, avocado, semințe de in are un conținut mare de acizi grași omega-3 care au grijă de inima ta și de tenul tău. De obicei toate aceste surse de omega-3 aduc cu ele un conținut mare de proteine care s-au dovedit că ajută foarte mult în procesul de slăbire. Prin urmare nu ezita să incluzi în meniul tău aceste surse de grăsimi sănătoase, deoarece te ajută să arzi grăsimea de pe burtă.

7. Ouăle

Un mic dejun care cuprinde ouă va furniza proteine, grăsimi sănătoase și menține senzația de sațietate o perioadă lungă de timp. Cercetătorii au constatat că persoanele care mănâncă ouă la micul dejun consumă cu 400 de calorii mai puțin în următoarele 24 de ore, deoarece simt senzația de sațietate și nu sunt tentați să ronțăie sau să facă alegeri alimentare hipercalorice.
Spre deosebire de persoanele care nu mănâncă dimineața nimic, cei care consumă ouă slăbesc mult mai ușor. 

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Adrian pe 17 Aug 2017, 13:12
    Cele mai bune alimente care ard grăsimea de pe burtă

    Nici pe departe, dna Moroșan! Adevărul este că o astfel de dietă, combinată cu plăcerea de a face fitness, te trimite pe lumea cealaltă.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod