Preparat

De ce este bine să mănânci sushi

De ce este bine să mănânci sushi

Preparatele japoneze cunoscute la nivel internaţional drept sushi au devenit o modă, iar micile rulouri de orez cu peşte crud, fructe de mare, legume sau fructe se găsesc în restaurante din toate marile oraşe, devenind mai degrabă o mâncare urbană, decât un preparat tradiţional nipon,...
Te lingi pe degete! Cum gătește femeia care a primit o stea Michelin pentru mâncarea sa delicioasă

Te lingi pe degete! Cum gătește femeia care a primit o stea Michelin pentru mâncarea sa delicioasă

Jai Fai are 70 de ani, este un star al gastronomiei și gătește cu modestie câteva preparate delicioase într-un local în care pot fi rezervate doar două mese.
Tagliatelle cu spanac şi creveţi by Chef Paul Siserman

Tagliatelle cu spanac şi creveţi by Chef Paul Siserman

Tagliatelle au fost întotdeauna categoria de paste cea mai reprezentativă pentru oraşul Bologna. Originea acestora este învăluită de mister, iar italienii au avut grijă să creeze legende care să facă şi mai atractiv acest preparat.
Dietă. Hamburgerul de quinoa, alternativă la carnea roșie

Dietă. Hamburgerul de quinoa, alternativă la carnea roșie

Preparatul vegetarian inventat în Peru câştigă teren, încet dar sigur, în faţa cărnii în restaurantele din toată lumea.
VIDEO: Adela Popescu, eliminată de la "MasterŞăf"

VIDEO: Adela Popescu, eliminată de la "MasterŞăf"

Echipa "Cronicii Cârcotaşilor" de la Prima TV a realizat, la ultima ediție a emisiunii, o parodie a show-ului culinar "Mastechef", diuzat de Pro Tv, intitulată "Masterşăf", în care "concurenta" Adela Popescu nimereşte din greşeală în platoul chefilor.
Pastă de linte şi năut

Pastă de linte şi năut

Năutul şi lintea erau vedete în alimentaţia românilor cu ani în urmă, azi însă pare că le-a cam apus steaua.
"MasterChef": Casnica, în tandrețuri cu un concurent!

"MasterChef": Casnica, în tandrețuri cu un concurent!

La ediția de marţi, concurenții au trebuit să gătească pentru 200 de persoane care au venit să ia masa la o cantină socială. Entuziasmul de a lucra pentru persoane fără posibilităţi materiale s-a transformat în haos odată cu intrarea în bucătăria cantinei.
"MasterChef": "Tâmpenia asta îţi place ţie?" - Cine l-a enervat pe chef Scărlătescu

"MasterChef": "Tâmpenia asta îţi place ţie?" - Cine l-a enervat pe chef Scărlătescu

Prima probă a serii s-a numit "Cutia Misterelor" şi i-a lăsat pe oncurenţi cu gura căscată. Timp de 60 de minute, concurenţii au avut la dispoziţie un ingredient-vedetă şi multă imaginaţie pentru a demonstra că merită să îşi păstreze şorţul.
"MasterChef": O poliţistă şi o actriţă şomeră au câştigat câte un şorţ

"MasterChef": O poliţistă şi o actriţă şomeră au câştigat câte un şorţ

Marţi seară, la Pro TV, a fost prezentat al treilea episod al celei de-a doua ediţii Master Chef. Printre cei care au câştigat un şorţ de la temuţii şefi s-au numărat o poliţistă şi o actriţă şomeră.
Cotlete delicioase de miel cu legume coapte şi mirodenii

Cotlete delicioase de miel cu legume coapte şi mirodenii

Ai poftă de o reţetă delicioasă cu carne de miel? Vezi cât de simplu poţi să faci un cotlet de miel la cuptor cu o garnitură de legume şi diverse mirodenii potrivite.
Ultima "fiță": îngheţata cu şuncă, de vânzare în SUA

Ultima "fiță": îngheţata cu şuncă, de vânzare în SUA

Noul preparat totalizează 510 calorii şi e disponibil pe tot teritoriul american.
MasterChef, episodul 7: Cine a câştigat marți

MasterChef, episodul 7: Cine a câştigat marți

Săptămâna aceasta, echipa roşie a învins la "MasterChef" echipa albastră, obţinând 130 de voturi faţă de cele 121 ale adversarilor.
MasterChef, episodul 6: "Carnea asta de porc grohăie la mine! Dacă mă apropii de farfurie, mă muşcă!"

MasterChef, episodul 6: "Carnea asta de porc grohăie la mine! Dacă mă apropii de farfurie, mă muşcă!"

Vezi de ce s-au enervat juraţii şi ce au gătit concurenţii.
Cum a ajuns Florin Dumitrescu jurat la MasterChef

Cum a ajuns Florin Dumitrescu jurat la MasterChef

Florin Dumitrescu povesteşte cum umplea singur 800 de farfurii pe zi pe vremea când lucra în Italia.
MasterChef: 3 concurenţi care au lăsat juriul cu gura plină

MasterChef: 3 concurenţi care au lăsat juriul cu gura plină

E greu să convingi juriul de la MasterChef, dar să-l mai şi impresionezi, ei bine aşa ceva nu reuşeşte oricine. Şi totuşi, la ediţia de marţi a show-ului de gătit, trei concurenţi i-au dat gata pe Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Ştefănescu. Nu numai că au primit...
Concurenții de la "MasterChef", cu ochii în lacrimi

Concurenții de la "MasterChef", cu ochii în lacrimi

Etapa preselecţiilor se încheie marţi, în emisiunea care va fi difuzată de la ora 20.30, la Pro TV. Tot atunci începe următoarea etapă a show-ului, o probă eliminatorie, aparent banală, dar care cere măiestrie, talent şi precizie: tocarea cepei.
MasterChef: ingredientul surpriză din desertul unei farmaciste

MasterChef: ingredientul surpriză din desertul unei farmaciste

O bucureşteancă de 24 de ani s-a prezentat cu un preparat afrodisiac, iar un concurent şi-a dat demisia pentru acest show.
Preparat afrodisiac la "MasterChef"

Preparat afrodisiac la "MasterChef"

Şorţul "MasterChef" nu se obţine uşor, iar concurenţii din prima ediţie a show-ului de la Pro TV au simţit asta pe pielea lor. Marţi, de la ora 20.30, trăirile intense şi preparatele atent pregătite îşi vor face din nou loc în faţa juriului de elită format din Chef-ii Sorin...
Platou de 2.000 de metri pătrați pentru "MasterChef"

Platou de 2.000 de metri pătrați pentru "MasterChef"

Show-ul debutează marţi la Pro TV cu un adevărat spectacol vizual, dar şi un decor impresionant, anunță un comunicat al postului de televiziune, citat de agenția Mediafax.
Cartofi umpluţi cu brânză

Cartofi umpluţi cu brânză

Un preparat delicios, în special pentru iubitorii de brânzeturi. Cartofii umpluţi cu brânză pot fi pregătiţi fie pentru cină, fie pentru eveniment special. De asemenea, poţi încerca să îi pui la cuptor, dacă nu ai suficient timp pentru a-i supraveghea pe foc.
Mancare proaspata, fara foc

Mancare proaspata, fara foc

Trei preparate delicioase, cu ingrediente de vara. Totul gata in cateva minute, fara a fi nevoie sa folosesti aragazul...
Pagina:
12