MasterChef: ingredientul surpriză din desertul unei farmaciste

de Daniel Dumitrescu, 28 Martie 2012

O bucureşteancă de 24 de ani s-a prezentat cu un preparat afrodisiac, iar un concurent şi-a dat demisia pentru acest show.

O bucureşteancă de 24 de ani s-a prezentat cu un preparat afrodisiac, iar un concurent şi-a dat demisia pentru acest show.

Izaura Claudia, farmacistă, a gătit un mousse au chocolat cu un sos de zmeură şi unul de ciocolată cu chili. După ce a gustat din preparatul ei, Florin Dumitrescu a declarat: "E foarte riscant ce ai făcut acolo".
"Surprinzător pentru o farmacistă, nu ştiu de ce impresia mea era că farmacistele nu ştiu să gătească. Ai avut curaj să pui chili în sosul ăla de ciocolată. Din partea mea ai un da", i-a spus şi Cătălin Scarlatescu.

Gabriel Godeanu are 34 de ani şi a lucrat 14 ani ca ospătar pe un vas de croazieră. "Sunt modest, dar preparatul cu care am venit are nişte calităţi... Deja văd şorţul pe mine!"
Concurentul a prezentat celor trei membri ai juriului un fazan flambe - reţetă originală - la care însă mai avea de lucrat până să-l pună pe farfurie. La sfârşitul prezentării, Goldeanu s-a trezit cu şorţul MasterChef în cap.

Georgiana Codrescu, în vârstă de 24 de ani, a jucat cartea ei cea mai mare pe o surpriză cu care a sperat să îmblânzească juriul: curcan afrodisiac cu smochine.
Concurenta visează să îşi deschidă într-o zi un restaurant-concept în care să le servească clienţilor mâncare afrodisiacă.

“Și ce facem dacă mâncarea va avea efect?“, a întrebat unul dintre jurați. “Vă veți simți mai entuziaști și mai incitați. Iubitul meu are în fiecare seară o surpriză”, a răspuns ea.

Cătălin Scărlatescu a gustat primul din curcanul gătit cu vin roșu picant și cu smochine. “V-ați încălzit? Efectul și-l face diseară“, a spus concuenta. "Pe la ce oră?", a fost curios juratul. “Pe la 9, 10 seara”.
Când a auzit că smochina simbolizează organul sexual feminin, Sorin Bontea l-a rugat pe Cătălin să-i mai lase și lui. “Reprezintă un act foarte senzual să mănânci o smochină”, a completat concurenta.

“La mine, un singur cuvânt poate spune tot - orgasmic”, i-a spus Florin Dumitrescu Georgianei.


La Sorin Bontea, mâncarea nu și-a făcut efectul: ”De la mine ai un NU”.
“Dar vreau asta și pot să gătesc orice! Pot să devin Masterchef”, l-a rugat ea pe Cătălin Scărlătescu, al cărui răspuns era decisiv. Cătăin a venit cu șorțul și a îmbrățișat-o.
“Cred că voi ați votat doar pentru că sunteți excitați”, și-a tachinat Sorin Bontea colegii. Aceștia i-au răspuns în același stil glumeț: “Acrișorule!”.

Recomandă acest articol:

Facebook Twitter gplus

Dacă ţi-a plăcut acest articol, te așteptăm și pe pagina noastră de Facebook!

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod