MasterChef: ingredientul surpriză din desertul unei farmaciste

O bucureşteancă de 24 de ani s-a prezentat cu un preparat afrodisiac, iar un concurent şi-a dat demisia pentru acest show.

O bucureşteancă de 24 de ani s-a prezentat cu un preparat afrodisiac, iar un concurent şi-a dat demisia pentru acest show.

Izaura Claudia, farmacistă, a gătit un mousse au chocolat cu un sos de zmeură şi unul de ciocolată cu chili. După ce a gustat din preparatul ei, Florin Dumitrescu a declarat: "E foarte riscant ce ai făcut acolo".
"Surprinzător pentru o farmacistă, nu ştiu de ce impresia mea era că farmacistele nu ştiu să gătească. Ai avut curaj să pui chili în sosul ăla de ciocolată.

Din partea mea ai un da", i-a spus şi Cătălin Scarlatescu.

Gabriel Godeanu are 34 de ani şi a lucrat 14 ani ca ospătar pe un vas de croazieră. "Sunt modest, dar preparatul cu care am venit are nişte calităţi... Deja văd şorţul pe mine!"
Concurentul a prezentat celor trei membri ai juriului un fazan flambe - reţetă originală - la care însă mai avea de lucrat până să-l pună pe farfurie. La sfârşitul prezentării, Goldeanu s-a trezit cu şorţul MasterChef în cap.

Georgiana Codrescu, în vârstă de 24 de ani, a jucat cartea ei cea mai mare pe o surpriză cu care a sperat să îmblânzească juriul: curcan afrodisiac cu smochine.
Concurenta visează să îşi deschidă într-o zi un restaurant-concept în care să le servească clienţilor mâncare afrodisiacă.

“Și ce facem dacă mâncarea va avea efect?“, a întrebat unul dintre jurați. “Vă veți simți mai entuziaști și mai incitați. Iubitul meu are în fiecare seară o surpriză”, a răspuns ea.

Cătălin Scărlatescu a gustat primul din curcanul gătit cu vin roșu picant și cu smochine. “V-ați încălzit? Efectul și-l face diseară“, a spus concuenta. "Pe la ce oră?", a fost curios juratul. “Pe la 9, 10 seara”.
Când a auzit că smochina simbolizează organul sexual feminin, Sorin Bontea l-a rugat pe Cătălin să-i mai lase și lui.

“Reprezintă un act foarte senzual să mănânci o smochină”, a completat concurenta.

“La mine, un singur cuvânt poate spune tot - orgasmic”, i-a spus Florin Dumitrescu Georgianei.
La Sorin Bontea, mâncarea nu și-a făcut efectul: ”De la mine ai un NU”.
“Dar vreau asta și pot să gătesc orice! Pot să devin Masterchef”, l-a rugat ea pe Cătălin Scărlătescu, al cărui răspuns era decisiv. Cătăin a venit cu șorțul și a îmbrățișat-o.
“Cred că voi ați votat doar pentru că sunteți excitați”, și-a tachinat Sorin Bontea colegii.

Aceștia i-au răspuns în același stil glumeț: “Acrișorule!”.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
28 Martie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod