Ultima "fiță": îngheţata cu şuncă, de vânzare în SUA

Noul preparat totalizează 510 calorii şi e disponibil pe tot teritoriul american.

Noul preparat totalizează 510 calorii şi e disponibil pe tot teritoriul american.

Lanţul de restaurante de tip fast-food Burger King a anunţat că o îngheţată cu şuncă, ce totalizează 510 calorii, lansată cu succes în Tennessee, unul dintre statele în care se înregistrează cel mai mare procent de obezi din Statele Unite, este de acum disponibilă în întreaga ţară.

Noul preparat este aproape la fel de bogat în calorii ca şi hamburgerul principal comercializat de Burger King, care are 670 de calorii, informează agenția Mediafax.

Tennessee ocupă locul al patrulea în topul statelor americane în care se înregistrează cele mai mari procente de obezi, potrivit asociaţiei Trust for America's Health.

Îngheţata cu şuncă - opt grame de lipide, 61 de grame de glucide - face parte dintr-o gamă de preparate disponibile pe timp limitat în lanţul Burger King, inspirate dintr-o temă dragă americanilor, cea a grătarului, din care mai fac parte sandvişul cu carne de porc, limonada şi cartofii dulci prăjiţi.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
14 Iunie 2012
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Oana pe 17 Iun 2012, 19:17
    .

    Scarbos,nu vreau sa-mi imaginez ce gust are...

    1
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod