Platou de 2.000 de metri pătrați pentru "MasterChef"

Show-ul debutează marţi la Pro TV cu un adevărat spectacol vizual, dar şi un decor impresionant, anunță un comunicat al postului de televiziune, citat de agenția Mediafax.

Show-ul debutează marţi la Pro TV cu un adevărat spectacol vizual, dar şi un decor impresionant, anunță un comunicat al postului de televiziune, citat de agenția Mediafax.

În prima etapă a competiţiei, 150 de concurenţi aleşi dintre miile care s-au prezentat la preselecţiile din Bucureşti vor avea şansa de a se întâlni faţă în faţă cu juriul format din Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu într-un decor demn de grandoarea unui astfel de show.

Locul în care concurenţii se vor prezenta în faţa juriului cu un preparat de excepţie, pe care ei mizează pentru a primi şorţul "MasterChef" şi a trece în etapa următoare, este practic un platou de televiziune în care s-a construit o hală industrială de proporţii impresionante.

Aceasta măsoară nu mai puţin de 2.000 de metri pătraţi, în care au fost folosiţi 1.000 de metri pătraţi de parchet, iar decorul are 12 metri înălţime.
Şi poarta imensă prin care vor trece pretendenţii la şortul "MasterChef" pentru a ajunge în faţa juriului este la fel de impunătoare: are 8 metri înălţime şi cântăreşte aproximativ o tonă!

La construcţia unui astfel de decor impresionant au lucrat 43 de decoratori timp de două luni de zile, se arată în comunicatul citat de Mediafax

Show-ul "MasterChef" impresionează "numeric" şi la capitolul ingrediente şi ustensile de bucătărie.

Fie că au ales să gătească preparate româneşti sau exotice, antreuri, deserturi sau feluri principale, concurenţii au avut la dispoziţie o paletă variată de ingrediente.

Astfel, în platoul "MasterChef" şi-au găsit locul 60 de feluri de condimente, plante aromatice şi arome, 1.500 de ouă, 4 tone de produse vegetale proaspete, 70 de soiuri de fructe şi legume de pe 4 continente, carne de la 45 de specii de peşti şi vieţuitoare marine şi nu mai puţin de 500 de cuţite de bucătărie şi sisteme de curăţare şi tăiere.

Fericiţii bucătari amatori care vor reuşi să ajungă în platoul de la "MasterChef" îşi vor etala talentul culinar într-un alt decor, la fel de impresionant, în care pasiunea şi visurile se vor împleti printre arome savuroase şi de unde, la final, va ieşi primul "MasterChef" din România şi câştigătorul marelui premiu de 50.000 de euro.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
19 Martie 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod