Concurenții de la "MasterChef", cu ochii în lacrimi

Etapa preselecţiilor se încheie marţi, în emisiunea care va fi difuzată de la ora 20.30, la Pro TV. Tot atunci începe următoarea etapă a show-ului, o probă eliminatorie, aparent banală, dar care cere măiestrie, talent şi precizie: tocarea cepei.

Preselecţiile se încheie marţi, în emisiunea care va fi difuzată de la ora 20.30, la Pro TV. Tot atunci începe următoarea etapă a show-ului, o probă eliminatorie, aparent banală, dar care cere măiestrie, talent şi precizie: tocarea cepei.

Potrivit unui comunicat al televiziunii, în ediţia de marţi seară va avea loc ultima etapă a preselecţiilor "MasterChef". Un taximetrist, o contabilă şi un învăţător au în comun pasiunea pentru gătit şi acest lucru îi aduce marţi seară în faţa juriului format din Sorin Bontea, Florin Dumitrescu şi Cătălin Scărlătescu.

Marţi seară, la Pro TV, alte zeci de arome şi ingrediente amestecate cu măiestrie se vor perinda în faţa celor trei juraţi, cu scopul de a obţine biletul de trecere în următoarea etapă: şorţul "MasterChef".

Dacă o contabilă va miza în competiţie pe un inedit preparat de origine coreeană, iar o altă concurentă va aduce în faţa juraţilor un platou exotic de paella cu fructe de mare, marţi seară nu vor lipsi nici preparatele tradiţionale româneşti, cum ar fi sărmăluţele.

Şorţul "MasterChef" nu se obţine însă uşor, astfel că juraţii vor împărţi în stânga şi-n dreapta verdicte dure, precum "e sub nivelul oricărei bucătării".

Surpriza va fi însă maximă pentru unii concurenţi care vor primi poate cele mai frumoase cuvinte de laudă din partea unor specialişti. "Cred că sunt puţin mai mândru decât dumneavoastră", va spune Florin în faţa unui preparat gătit ca la carte, în vreme ce un alt concurent va fi de-a dreptul copleşit să audă că a gătit cel mai bun preparat de la "MasterChef".

Tot în ediţia de marţi seară, cei care au primit din partea juriului şorţul "MasterChef" vor intra în următoarea etapă a show-ului, în care se vor confrunta cu o probă eliminatorie.
Aparent banală, ceapa va fi cea care va face diferenţa, pentru că aceasta cere multă măiestrie, precizie şi talent.

Tăiată corect, aşa cum o face un bucătar profesionist, ceapa va fi cea care va decide cine merge mai departe în competiţie.

Toţi concurenţii care au obţinut un şorţ "MasterChef" vor intra în această probă şi vor avea la dispoziţie două boluri mari, pe care să le umple cu ceapă tăiată în două feluri. Aceştia vor fi atent supravegheaţi de cei trei juraţi, astfel că orice greşeală va fi dur taxată.

La final, numai 41 de concurenţi vor trece de această probă şi vor merge mai departe în concurs, fiind cu un pas mai aproape de mult râvnita bucătarie "MasterChef".

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod