Radu Mazăre Jr a prezentat moda pentru mama lui – FOTO

Tânărul va studia afaceri la Londra în limba chineză.

Tânărul va studia afaceri la Londra în limba chineză.

Radu Ștefan Mazăre, fiul primarului municipiului Constanta Radu Mazăre, a urcat aseară pe podiumul de modă de la Tribute Summer Residence din Mamaia, în postura de manechin. Adolescentul a defilat pentru mama lui, Ianina Petcu, creatoarea brandului de cămăși bărbătești Maschio, care a lansat aseară noua colecție Butterfly.

Radu Mazăre Jr a avut câteva ieșiri pe podium care au stârnit țipete de admirație și chicoteli printre fetele prezente în clubul din Mamaia.

Fiul primarului Constanța a purtat ținute elegante, cămăși în culori puternice, specifice primăverii și a iesit la final pe podium alături de mama lui.

Ianina Petcu a declarat în culisele clubului Tribute Summer Residence că are de gând să își înscrie fiul la European Business School din Londra, unde va studia Business Administration, iar prima limbă de studiu va fi chineza.

“A fost decizia lui, dar s-a sfătuit și cu tatăl și cu unchiul lui. Sunt foarte încântată că pleacă la Londra.

E mai bine să studieze afară decât să stea aici în toate cafenelele. Radu este un băiat modest, altruist, iar de la tatăl lui a moștenit spiritul de lider”, a declarat Ianina Petcu.

După show-ul de modă, pe scena clubului a urcat Ștefan Bănica Jr, care a oferit un concert de neuitat publicului constănțean. Publicul a umplut până la refuz localul și a dat astfel startul unui șir lung de concerte și petreceri de anvergură în Tribute Summer Residence.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod