MasterChef, episodul 7: Cine a câştigat marți

Săptămâna aceasta, echipa roşie a învins la "MasterChef" echipa albastră, obţinând 130 de voturi faţă de cele 121 ale adversarilor.

Săptămâna aceasta, echipa roşie a învins la "MasterChef" echipa albastră, obţinând 130 de voturi faţă de cele 121 ale adversarilor.

Cei 17 concurenţi rămaşi în competiţia "MasterChef" au fost supuşi unei noi probe în deplasare şi au intrat din nou în bucătărie, pentru a găti la cantina săracilor. Albaştrii au încercat să câştige folosindu-se de şarmul Andreei Moldovan, dar acest lucru nu a fost suficient pentru a întrece echipa roşie.

"Albaştrii sunt cu probleme mari.

Sosul e apă chioară", au remarcat Chefii când au gustat din felul principal al echipei conduse de Sidia Sissoko.

"Bogdan chiar şi-a dat silinţa să meargă lucrurile cum trebuie. A fost un bun coordonator. Am avut impresia că albaştrii se foloseau mai mult de farmecul Andreei, decât de mâncare", a declarat Florin Dumitrescu.

Şi Sorin Bontea s-a arătat deranjat de încercarea albaştrilor de a se folosi de şarmul Andreei Moldovan: "E lipsă de respect. Ăsta nu e concurs de zâmbete", a fost de părere acesta.

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
2 Mai 2012
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod