Cum se bucură copiii din alte țări de cei mai frumoși ani: 27 de imagini din paradisul copilăriei perfecte

Toți copiii din lume merită să se bucure de cei mai frumoși ani din viață așa cum o fac cei din aceste fotografii!

De multe ori, noi, adulții, suntem atât de ocupați încât nu vedem momentele magice ale copilăriei. Din fericire, Iwona Podlasińska le surprinde în fotografiile ei și ne oferă șansa de a vedea cât de frumoasă e această lume a copiilor și de ce trebuie să o protejăm cu orice preț.

Timp de trei ani, Podlasińska a călătorit prin lume pentru a fotografia copii din diferite țări. Totul a început ca un hobby, în 2014, când își poza copiii. N-a trecut mult timp și fotografi populari de pe internet au invitat-o la diverse ședințe foto și workshop-uri.

A început să țină legătura cu părinții din zona ei, invitându-i să vină cu copiii pentru a le face fotografii.

"În imaginile mele caut mereu o lumină frumoasă, o atmosferă relaxată, expresiile frumoase ale copiilor, întotdeauna mă asigur că se bucură de acele clipe și că se află în siguranță"
, a explicat ea pentru Bored Panda.

După ce a vizitat 16 țări din Europa, America și Asia, fotografa a realizat o colecție superbă de imagini cu copii, pe care le-a publicat pe Instagram, Facebook și Flickr.
Iată 27 dintre acestea, mărturii minunate din paradisul copilăriei perfecte!

Citește și: 30 de imagini care surprind prietenia specială dintre copii și animale. Secvențe dintr-o lume perfectă

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod