Cum arată acum actorii din „Blonda de la Drept“

S-au scurs aproape 20 de ani de la lansarea primului film „Blonda de la Drept“. Iată cum arată azi eroii producției din 2001!

Greu de crezut, dar în 2021 se vor împlini două decenii de la lansarea primului film "Legally Blonde" ("Blonda de la Drept"). Producția are și acum numeroși fani și a devenit o comedie clasică.

Elle Woods, interpretată perfect de Reese Witherspoon, cea care a furat inimile multor adolescenți, a rămas prototipul blondei descurcărețe care e în stare de orice ca să-și atingă scopul, cea care are tot ce-și poate dori o fată de vârsta ei: Miss iunie în calendarul campusului, este admirată de toate fetele, iar iubitul ei e cel mai arătos băiat din campus.
Doar un lucru îl împiedică pe iubitul ei, Warner, să o ceară în căsătorie, și de aici pornește toată intriga acestei comedii de succes: Elle e prea blondă pentru familia lui, cu tot ce poate decurge din această situație.

Succesul acestui film a determinat lansarea unei continuări, iar a treia este în faza de pre-producție. Desigur, Reese Witherspoon a avut numai de câștigat după acest rol. Bright Side ne arată cum s-au schimbat actorii din "Blonda de la Drept", la aproape 20 de ani de la lansarea filmului.
1 din 10

Reese Witherspoon (Elle Woods)

Reese a fost mereu o actriță de top și continuă să se bucure de succes la Hollywood. A terminat recent filmările la "The Morning Show", cu buna sa prietenă Jennifer Aniston și a apărut în miniseria "Little Fires Everywhere". În 2021 o vom vedea în "Sing 2" și, evident, în a treia continuare a titlului de succes "Blonda de la Drept".
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod