Recomandarea Cinemagia: The Warriors - Cum te bucuri de o poveste mai multe mii de ani!

Recomandarea Cinemagia: The Warriors - Cum te bucuri de o poveste mai multe mii de ani!

Fie că vorbim despre eșecuri răsunătoare de box office, fie că e vorba despre filme de o calitate îndoielnică, ori de pelicule în care ne luăm adio sau descoperim mari actori, de filme care nasc subgenuri, de succese de public ale unor regizori pe care critica le desființează, de filme îngropate de marile studiouri dar salvate și redescoperite de fani, fascinația pentru ele rămâne vie și se transmite din generație în generație și se caută mereu noi moduri în care fanii să se bucure de poveste.
Așa se face că The Warriors de Walter Hill a ajuns la 40 de ani de la premiera pe marile ecrane din SUA și un joc online ca la aparate. Cumva, de așteptat ca bornă în destinul unui film cult.

Pariul surprinzător pus de autorul filmului


Walter Hill a fost asistent de regie pentru Woody Allen, a muncit și a scris noaptea scenarii și când a ajuns să regizeze… a trecut la un gen, total neașteptat pentru cineva care a stat pe lângă Woody Allen: filmul de acțiune. Asistența la filme celebre precum Thomas Crown Affair (cu Faye Dunaway și Steve Mc Queen) și Bullitt (cu același Steve Mc Queen) a fost o experiență mai antrenantă și i-a dat doza de adrenalină pe care probabil o simțea și atunci când scria scenariile de suflet pe care le trăia de fiecare data când tasta scene heading, action, character, dialogue....
“M-am simțit legat de noul val de la Hollywood, dar am vrut să fac filme de gen.” 

Acum, Swan și Mercy alături de alte personaje din The Warriors sunt parte din povestea unui slot video de mare succes printre pasionații de jocuri online ca la aparate dar și printre fanii care vor să se bucure de filmele și serialele preferate în toate versiunile și în toate formele acestora. Slotul video The Warriors are 243 combinații plătitoare, deci șanse suficiente pentru distracție și câștiguri surprinzătoare aduse de Mercy (personajul feminin este cel mai generos, el plătește ce mai bine în timpul celor mai norocoase rotiri), Swan, Cowboy și Cochise, eroi din film.
Simbolul bonus e emblema bandei The Warriors din Coney Island. Prinde-o și bucură-te de opțiunile suplimentare de câștig. Deschide cont la Superbet.ro și trăiește experiențe ca în filme!

Debut în forță cu Charles Bronson și pumni cu nemiluita


După ce a mai făcut “ucenicie” pe lângă John Huston și Peter Bogdanovich, a debutat ca regizor cu “Hard Times”. Un budget de 2,7 milioane dolari și încasări de 10 ori mai mari! Un start perfect în cariera de regizor! O poveste cu personaje pe care deși le plasase în perioada marii crize economice, le construise după chipurile, asemănarea și apucăturile unor bărbați și femei alături de care trăise în perioada în care muncise la niște sonde de petrol și în construcții, din anii ’60.
Al doilea film a fost “The Driver” (da, filmul care a inspirat mult mai celebrul “Drive” al lui Nicholas Winding Refn și “Baby Driver” al lui Edgar Wright), film neînțeles atunci și neapreciat de publicul american. Al treilea film este cel care i-a salvat cariera: “The Warriors”. 
Citește continuarea pe cinemagia.ro

1 Iunie 2020
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod