Grumpy Baby, bebelușul veșnic nemulțumit care te va face să zâmbești

Atunci când Winter Josephine s-a născut, toți cei care au văzut-o au avut aceeași reacție: „Pare foarte supărată!”. Mama sa, Hollie Wallis, și-a imaginat din prima secundă ce ar putea gândi fiica sa: „Îmi era bine acolo! Pune-mă la loc!”
Chiar dacă s-a născut în mijlocul verii, micuța a primit numele Winter (Iarnă), un nume care se potrivește perfect cu expresia ei rece și morocănoasă. Deși în prezent fotografiile sale au devenit virale și le aduc oamenilor zâmbetul pe buze, micuța Winter și mama sa au trecut prin momente dificile.

Hollie Wallis a fost șocată să descopere că este însărcinată. Trecuse prin câteva operații pentru eliminarea unei tumori uterine și își pierduse speranța că ar mai putea aduce un copil pe lume.
Avea deja doi băieți dintr-o altă relație, dar soțul său nu avea copii. Vestea a fost cât se poate de fericită pentru întreaga familie.

La început totul a mers bine și sarcina părea să fie una normală. Însă pe parcurs medicii au descoperit că nivelul lichidului amnionitc era foarte scăzut.
 

Citește și: 15 imagini cu bebeluși și animale. Există ceva mai frumos pe lume? 


Hollie a primit diagnosticul de oligohidramnios, o problemă care pune în pericol viața bebelușului, caracterizată de un nivel scăzut al lichidului amniotic.
Winter s-a născut prin operație de cezariană efectuată de urgență și cântărea la naștere mult mai puțin decât ar fi fost normal pentru un bebeluș care a depășit termenul.

Bebelușii născuți în urma unei sarcini cu nivel redus de lichid amniotic pot avea probleme de sănătate după naștere, printre care dezvoltarea incompletă a plămânilor.

Cu toate acestea, Winter Josephine a dovedit că este hotărâtă să facă față oricăror dificultăți, iar expresia ei serioasă și enervată completează perfect spiritul său războinic.
Micuța a fost declarată perfect sănătoasă, iar în prezent amuză Internetul cu figura ei de om trecut prin viață.

Foto: Instagram/moodsofwinter

Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
Vorbesc prea mult despre plantele din grădina mea, iubesc oamenii care iubesc animalele și scriu cu drag despre tot ce este nou în frumusețe și modă
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod