Facebook Twitter Comenteaza

Aventour la feminin

Aventour 2023. Ediția a treia a turului dedicat femeilor va avea loc între 3 și 6 mai
Nici nu lăsăm vara să înceapă bine și mergem să ”inspectăm” sezonul estival chiar pe malul mării. A treia ediție de Aventour la feminin by Textar va avea loc între 3 și 6 mai și, de data asta, vom ține aproape de mare, cu un traseu bine pus la punct de ceva timp, împreună cu prietenii noștri de la Automarket.ro. Urmează să explorăm județele Tulcea și Constanța!
Renault Austral, una dintre mașinile din Aventour la feminin by Textar care oferă răsfăț 100%
Între 3 și 6 mai, Renault Austral va fi partener de drum în Aventour la feminin, un proiect Eva&Automarket menit să scoată în față cele mai noi mașini de pe piața românească.
Audi Q8 e-tron, mașina cu care vom „pluti“ în Aventour la feminin by Texar
Audi Q8 e-tron, o mașină spectaculoasă pe care o vor testa pentru patru zile, patru femei influencer și prietenele lor. Așadar, gașca se reunește pentru experiențe noi pe care abia așteptăm să ni le împărtășească.
Cu Mercedes-AMG SL63 în Aventour la feminin by Texar: o experiență care nu trebuie ratată
Una dintre mașinile în care se vor răsfăța va fi Mercedes-AMG SL63, cel mai puternic Mercedes-Benz SL, un fel de „Ultimul Mohican” al decapotabilelor cu motor mare.
Peugeot 408, mașina antistres din Aventour la feminin by Texar
De ce antistres? Pentru că are scaune încălzite și cu funcție de masaj, perfecte pentru Aventour 2023, turul dedicat femeilor ce va avea loc între 3 și 6 mai.
Partenerul Aventour: Anvelope Continental, cu poliester fabricat din sticle PET reciclate
Toată lumea visează la o planetă curată, la reducerea poluării etc, dar puțini fac ceva concret. Despre reciclarea PET urilor am auzit cu toții. Ei bine, iată că o mare companie a descoperit o cale de a recicla sticlele PET pentru a le folosi la fabricarea anvelopelor. Nu întâmplător, această companie este pentru al doilea an partener de bază al Aventour la feminin.
Parcul eolian CEZ, unul dintre cele mai mari din Europa, punct-cheie în traseul Aventour
În Dobrogea, în zona comunelor Fântânele, Cogealac și Grădina, CEZ a construit cu 1,1 milioane de euro un parc eolian care poate produce până la 600 MW de energie verde, cu 240 de turbine de 2,5 MW.
Pharma Nord, partener Aventour, compania care a început cu un produs pe bază de seleniu și a devenit un brand internațional
Fondată în 1981, de doi dintre actualii proprietari, Eli Wallin şi Sven Moesgaard, care au început o afacere prin importarea unui produs britanic pe bază de seleniu, compania Pharma Nord a devenit un brand cunoscut în foarte multe țări.
Novum By the Sea, resortul de lux ce reprezintă… casa departe de casă
Novum By the Sea Grand Resort este extinderea firească a proiectului deja consacrat, Novum By the Sea, spre zona de rezidențial de lux.
Textar, cel mai mare furnizor de plăcuțe de frâne din lume, partener Aventour ȘI în acest an
Știați că în țara noastră există o fabrică unde se produc plăcuțe de frână pentru mașini din toată lumea?
Revolut a aflat cum arată planurile de vacanță ale românilor, în 2023
Dacă #Aventour ne arată care ar putea fi destinațiile de călătorie în vara 2023, Revolut, cea mai populară bancă digitală din România, a vrut să afle cum arată planurile românilor pentru vacanțele din 2023