Aventour 2023. Ediția a treia a turului dedicat femeilor va avea loc între 3 și 6 mai

A treia ediție de Aventour la feminin by Textar va avea loc între 3 și 6 mai și, de data asta, vom ține aproape de mare, cu un traseu bine pus la punct de ceva timp, împreună cu prietenii noștri de la Automarket.ro.
Timp de patru zile, patru femei influencer de top și prietenele lor vor testa, pe rând, patru mașini recent lansate pe piața din România. Traseul din acest an va fi cel puțin spectaculos, dacă nu chiar de la spectaculos în sus. Vom porni din deja tradiționalul punct de start al Aventour, Țiriac Collection, către... MARE.
 
După două ediții care ne-au purtat spre mijlocul țării, după ce am trecut de două ori Carpații, a venit momentul să schimbăm un pic peisajele. 2023 este anul în care schimbăm direcția Aventour la feminin by Textar cu un plan ambițios de a explora frumusețile dinspre Pontul Euxin.  

Aventour 2023 înseamnă patru zile pline de surprize, despre care nu putem spune decât care sunt punctele-cheie: Cheile Dobrogei, parcul eolian Fântânele-Cogealac, Marina Limanu, Olimp și 2 Mai.

Aventour 2023: Gașca se reunește pentru al treilea an consecutiv


Sânziana Negru, Laura Giurcanu, Ioana Grama și Mihaela Sava - ”Prăjiturela”, alături de prietenele (sau surorile lor) Sorina Brumariu, Bianca Giurcanu, Krista Baias și Alexandra Boca vor face cunoștință cu patru mașini noi, recent apărute pe piață: Audi Q8 e-tron, Mercedez-AMG SL63, Peugeot 408, Renault Austral.

Ce e Aventour la feminin by Textar?


Aventour la feminin by Textar este un proiect Eva și Automarket, care a pornit de la ideea de a uni lifestyle-ul feminin cu pasiunea pentru mașini. Crezul cu care am pornit la drum acum trei ani a de a oferi o viziune feminină asupra modului în care se conduce o mașină și de a arăta cum o mașină poate cuceri atenția unei femei. Și nu ne-am abătut de la această idee! 
 
 

De unde a venit ideea unui tur auto cu femei?Raspunsul scurt: din dorința de a mai distruge niște mituri! Mulți cred că acest domeniu este numai al bărbaților,  că pasiunea femeilor pentru mașini a început mai târziu, odată cu emanciparea lor. 


De fapt, lucrurile nu stau deloc așa! Pasiunea femeilor pentru mașini a început chiar înainte ca mașinile să existe! 


Povestea Berthei Benz

 
Știți cine este Bertha Benz?  Bertha este femeia care a crezut într-o invenție atunci când nimeni nu mai credea în ea. Soțul ei, inginerul Karl Benz, a vrut să intre în istorie inventând trăsura fără cai. În 1886, a patentat primul automobil de serie, sub numele oficial de Benz Patent Motorwagen, proiect finanțat exclusiv de soția sa, Bertha Benz, care a investit în visul soțului o parte din zestrea ei. După cum vedeți, întâi și înainte de toate, a existat o femeie care a crezut și a încurajat ideile rebele ale bărbatului! Iar asta nu e tot! Marele merit al Berthei este că a crezut în această idee chiar și atunci când el nu mai credea. Adevărat teribilism!


Când inginerul Benz era urmărit de ghinioane și eșecurile îl urmau la fiecare pas, Bertha a dus teribilismul la un alt nivel: a pornit într-o călătorie istorică! S-a aventurat la un drum de 180 de kilometri cu cei doi copii în mașină, doar pentru a-i demonstra soțului său că invenția sa este una revoluționară. 


Ce părere a avut inginerul Benz despre asta? Când a aflat… avem motive să credem că s-a bucurat (asta pentru că Bertha a luat copiii și a plecat pe furiș cu automobilul de numai 2.5 cai putere). Au fost dealuri peste care a împins mașina împreună cu fiul său mai mare. Pe vremea aceea, nu existau benzinării, așa că a împrumutat petrol de la chimiști, frânele au fost înlocuite cu bucăți de piele cumpărate de la cizmari, iar un ac de pălărie a desfundat furtunul de alimentare. 


Bertha a demonstrat atunci că ”trăsura fără cai” e ceva real. Ok, a mai demonstrat și că, uneori, e bine să crezi în ideea unui inginer chiar și atunci când el încetează să mai creadă!


Datorăm existența automobilelor de azi Berthei Benz, dar și celorlalte femei care au desenat, construit sau vândut mașini de-a lungul istoriei.


Ce se va întâmpla în Aventour la feminin by Textar 2022?


Patru femei influencer de top și prietenele lor vor forma patru echipaje care, timp de patru zile, vor conduce patru mașini  într-un tur despre al cărui traseu nu are sens să vorbim acum, ci o să vă invităm să ne urmăriți: #Aventour, paginile de Facebook Eva și Automarket, conturile Instagram Eva și Automarket și follow fetelor: Sânziana NegruIoana GramaLaura GiurcanuPrăjiturela și prietenelor lor: Bianca GiurcanuSorina BrumariuKrista Baias și Alexandra Boca.

Cine sunt fetele?


Sânziana Negru

Sânziana se descrie ca fiind ”that girl you know from the Internet” - unde are o comunitate de peste 350.000 de mii de urmăritori. Ca și anul trecut, Sânziana va fi liantul și căpitanul echipei Aventour, unde va veni însoțită de prietena ei, Sorina Brumariu.

Ioana Grama 

Dacă am fi ajuns în zilele noastre fără să fi existat Bertha Benz, Ioana Grama ar fi putut fi femeia care să dea startul vieții auto pe Planetă. Îi place să conducă. Punct! Iubește să conducă și îi plac mașinile! Aventour pare să fie proiectul perfect pentru ea, unde va veni alături de prietena ei, Krista Băiaș.

O puteți vedea pe Ioana pe Instagram, unde are o comunitate de peste 430.000 de urmăritori.

Mihaela Sava - Prăjiturela

…sau Prăji, cum o alintă toată lumea! 
Prăji e o tipă delicioasă, care a moștenit plăcerea pentru gust și simțire de la bunica ei. De la ea a prins drag de bucătărie și ”cochetărie”!
E pasionată de deserturi, dar nici cu slănina nu e mai prejos (a apărut acum ceva timp cu niște evantaie de slănină pe Instagram de-ți treceau toate fluviile lumii prin gură!). Are mereu un briceag în geantă fix din acest motiv - că nu se știe când găsești o bucată de slană!

Iubește ardeii iuți și orice cu sfecla roșie, dar și mașinile electrice. În Aventour vine cu prietena ei, Alexandra Boca.


Laura Giurcanu

Mai nou, la această ediție, putem spune că pe Laura o știți (și) de la Survivor! A rezistat două luni în junglă, e cea mai tare din parcare!

Laura a făcut 7 ani de atletism la viața ei, a intrat în lumea modelingului, a câștigat Next Top Models la 14 ani și a apărut în paginile unor reviste celebre, precum Vogue, Elle și Cosmopolitan. Are o comunitate de aproape un milion de urmăritori pe Instagram și ca și anul trecut, Laura va face echipă în Aventour cu sora ei, Bianca.
 

Care sunt mașinile: 

 

Audi Q8 E-tron 

 

 Mercedes-AMG SL63

 

Renault Austral

 

 

Peugeot 408 

 

 

 

Partenerii Aventour din acest an

 

 

TEXTAR 

 
Textar, lider mondial în echipamente de frânare, este partenerul nostru principal și la ediția din acest an. Rcunoscut ca furnizor oficial pentru toate mărcile importante din domeniu, Textar are în portofoliu plăcuțe sau discuri pentru 453 de mașini electrice și hibride. 
 
Ca și la ediția anterioară, Textar se va ocupa de ”latura educativă” și le va preda fetelor o lecție de conducere defensivă pe circuitul de la Prejmer.
 

Continental 

 
Continental este unul dintre principalii furnizori de anvelope pentru producătorii din întreaga lume și este prima alegere pentru mare parte dintre producători de autoturisme din Europa - una din trei mașini este livrată primului client cu anvelope Continental.
 
Continental va avea grijă ca toate mașinile din tur să fie echipate corespunzător.
 
 

CEZ România

 

CEZ este principalul furnizor de energie electrica din sud-vestul Romaniei dar si furnizor de gaze naturale, cu un portofoliu de clienti casnici si industriali care depaseste 1,4 milioane de clienti.
 

Revolut

 
Revolut este banca digitală care te ajută să-ți gestionezi cheltuielile, să primești cashback la brandurile tale preferate, să cheltuiești în străinătate fără comisioane ascunse, să investești cu ușurință și multe, multe altele. Intră în campania specială #Aventour, deschide-ți un cont în doar câteva minute și obții 50 lei. Detalii AICI
 

Pharma Nord

 

Pharma Nord este unul dintre cei mai mari producători de suplimente alimentare şi remedii naturale din Europa. Compania dezvoltă, fabrică şi comercializează suplimente alimentare, remedii naturale şi medicamente care au o solidă bază ştiinţifică privind biodisponibilitatea, siguranţa şi documentaţia produselor. 

 

NOVUM BY THE SEA

 

NOVUM BY THE SEA este mult mai mult decât un loc de cazare. Ne-am propus să ne concentrăm pe nevoile familiilor și din acest motiv, este important pentru noi ca fiecare membru al familiei să se simtă acasă când ne vizitează.

 
Aventour la feminin by Textar va putea fi urmărit după hashtagul #Aventour, pe paginile de Facebook Eva și Automarket sau pe conturile Instagram Eva și Automarket. Veți găsi mereu imagini, clipuri și povești din timpul turului. Și, bineînțeles, și pe conturile fetelor implicate în proiect.
 

3-6 mai

Un proiect:
Eva și Automarket

Prezentat de:


Parteneri:


 
 
 
 
Follow:
 
#Aventour 
  
  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod