Audi Q8 e-tron, mașina cu care vom „pluti“ în Aventour la feminin by Texar

Aventour la feminin, proiectul Eva.ro&Automarket.ro ajuns la a treia ediție va avea loc între 3 și 6 mai și vine cu numeroase surprize. Una dintre ele este și Audi Q8 e-tron!

Aventour la feminin ne va încânta în acest an cu cele mai noi mașini apărute pe piața din România, printre care și Audi Q8 e-tron.

Audi Q8 e-tron, o mașină spectaculoasă pe care o vor testa pentru patru zile fetele în Aventour. Așadar, gașca se reunește pentru experiențe noi pe care abia așteptăm să ni le împărtășească.

Destinația? La mare, la soare cu Sânziana Negru, Laura Giurcanu, Ioana Grama și Mihaela Sava - ”Prăjiturela”, alături de prietenele Sorina Brumariu, Bianca Giurcanu, Krista Baias și Alexandra Boca, în cele mai sigure, confortabile și arătoase mașini!

 

Astăzi, vă facem cunoștință cu Audi Q8 e-tron, pe care vi-l prezentăm în galeria de mai jos:

 

1 din 6

CINE ESTE?

Audi e-tron, vechiul model cu zero emisii al constructorului din Ingolstadt, a trecut prin cea mai mare schimbare din carieră și a devenit Q8 e-tron.

Este cel mai mare SUV electric Audi și singura electrică din turul nostru.

Noul Audi Q8 e-tron are o înălțime de 1.633 milimetri, iar varianta Sportback are un acoperiș ceva mai coborât, adică 1.619 milimetri.

PREȚ DE PORNIRE ÎN ROMÂNIA:
74.700 de euro

PREȚ FINAL MAȘINĂ TESTATĂ:
101.200 de euro

MAI MULT DESPRE: Audi, Aventour la feminin
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod