Peugeot 408, mașina antistres din Aventour la feminin by Texar

De ce antistres? Pentru că are scaune încălzite și cu funcție de masaj, perfecte pentru Aventour 2023, turul dedicat femeilor ce va avea loc între 3 și 6 mai.

Suntem la cea de-a treia ediție Aventour la feminin, iar surprizele sunt din ce în ce mai mari, de la an la an.

Între 3 și 6 mai, deja cunoscutele participante Sânziana Negru, Laura Giurcanu, Ioana Grama și Mihaela Sava - ”Prăjiturela”, alături de prietenele Sorina Brumariu, Bianca Giurcanu, Krista Baias și Alexandra Boca vor porni într-o nouă călătorie de neuitat cu mașini de ultimă generație. 

La volanul a patru dintre cele mai noi mașini apărute pe piața din România, fetele vor avea de parcurs un traseu interesant, cu obiective turistice de neratat și șosele pline de provocări.

Una dintre aceste mașini este Peugeot 408, despre care putem spune că este o plăcere să o conduci. De ce? Pentru că îți face masaj chiar și în timpul mersului!

 

Cine este Peugeot 408

 
Este considerat geamănul lui Citroen C5 X, iar caroseria sa este o încrucișare între o berlină, un SUV și un coupe, ceea ce îl face să fie cel mai îndrăzneț model de Peugeot al momentului.

PREȚ DE PORNIRE ÎN ROMÂNIA:
33.600 de euro
 
PREȚUL MAȘINII DIN AVENTOUR LA FEMININ
50.664 de euro

 

Cât de puternic este și ce versiuni de motorizări oferă

 

În ceea ce privește gama de motorizări, noul Peugeot 408 poate fi comandat cu propulsorul pe benzină PureTech cu 130 CP și transmisie automată cu 8 rapoarte. Avem apoi sistemul de propulsie plug-in hybrid, disponibil cu 180 sau 225 de cai putere.

Așadar, modelul este disponibil și cu o motorizare convențională, pe benzină, dar și cu un sistem de propulsie plug-in hybrid în două versiuni de putere.



Mașina din #AVENTOUR
 
Are un motor hibrid de 180 de cai putere
Motorul pe benzină are 150 de cai putere
Mai are și un mic motor electric cu 110 cai putere.
     
Baterie: 12.4 kWh
Merge electric 63 de kilometri
Se încarcă la priză cu 7.4 kW

 

Cu ce dotări ne va va atrage atenția

 
  • Un sistem cu infraroșu, care vede la peste 200 de metri, pe timp de noapte.
  • Faruri Matrix LED, care se ajustează singure la peste 40 de km/h.
  • Scaunele sunt concepute pentru un spate sănătos. Au încălzire, ventilație și funcția de masaj, opțiuni binevenite pentru drumuri lungi. Funcționează chiar și în timpul condusului.
  • Un instrumentar de bord cu afișaj 3D.
  • Jante de 17 inch, grilă cromată, faruri Eco LED, tapițerie Mi-TEP/Fractil și cusături verzi.
  • Volan îmbrăcat în piele.
  • Climatizare pe două zone.
  • Display central de 10 inch pentru sistemul multimedia pe care apare și un indicator al calității aerului.
  • Un sistem audio cu 6 difuzoare.


Pe lista cu sisteme de asistență regăsim Active Lane Departure Warning, Safety Plus Pack, Active Safety Brake, tehnologia Visiopark și recunoaștere extinsă a semnelor de circulație (versiunea PHEV).

 


 
Aventour la feminin by Textar va putea fi urmărit după hashtagul #Aventour, pe paginile de Facebook Eva și Automarket sau pe conturile Instagram Eva și Automarket. Veți găsi mereu imagini, clipuri și povești din timpul turului. Și, bineînțeles, și pe conturile fetelor implicate în proiect.
 

3-6 mai

Un proiect:
Eva și Automarket

Prezentat de:


Parteneri:


 
 
 
 
Follow:
 
#Aventour 
  
  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod