Novum By the Sea, resortul de lux ce reprezintă… casa departe de casă

Novum By the Sea Grand Resort este extinderea firească a proiectului deja consacrat, Novum By the Sea, spre zona de rezidențial de lux.
Novum By the Sea Grand Resort poate constitui, pentru viitorii locatari, casa departe de casă, proiectul fiind localizat chiar în interiorul resortului.


Novum By the Sea Grand Resort, casa departe de casă

 

Proiectul rezidențial Novum By the Sea Grand Resort se va extinde cu 3 noi blocuri care vor cuprinde 408 apartamente și 36 de duplexuri.
 
 
 
Viitorii rezidenți ai Grand Resort se vor bucura de experiența unor apartamente de lux, având la dispoziție toate facilitățile de leisure și entertainment din cadrul celebrului Novum by the Sea. Practic, resortul de lux reprezintă o casă departe de casă, exact ce va fi pentru Aventour la feminin în acest an. Timp de patru zile, între 3 și 6 mai, Novum by the Sea va fi pentru noi casa departe de acasă.
 
 


Facilități pentru rezidenți

 
 
- Acces nelimitat în resort
- Piscină
- Saună
- Zone de relaxare
- 10% discount servicii
- Restaurant: Restaurantul Leto, cu specific international, având o capacitate de 200 de locuri la interior și 250 de locuri pe terasă
- SPA
- Zone de agreement: Patinoar all-season, waterpark cu piscină în aer liber și tobogane; muzică live, la terasă, cu artiști consacrați; locuri de joacă și activități pentru copii, atent supravegheate de animatori; două piscine exterioare încălzite (una pentru adulți si una pentru copii). 
- Programe speciale de divertisment pentru copii: ping-pong, șah, fitness în aer liber, minigolf. 



Novum MedSpa, cel mai nou concept de Medical Spa 

 

Novum MedSpa este o abordare holistică a stării de bine, un mix între oferta terapiilor wellness și a tratamentelor medicale de recuperare cu scop profilactic, recuperator și de întreținere fizică. Centrul Spa, cu o suprafață de 1300 mp, pune la dispoziția oaspeților săi cabinete de tratament și o multitudine de facilitați menite să vă încânte simțurile și să vă redea starea de bine. MedSPA este locul ideal pentru tratamente si terapii de relaxare, cu 20 de cabinete 


Novum by the Sea Grand Resort oferă și posibilitatea organizării de activități de tip corporate în sala de conferințe si nunți într-un cadru intim cu atmosferă relaxantă și romantică, pe plajă. 
 


Aventour la feminin by Textar va putea fi urmărit după hashtagul #Aventour, pe paginile de Facebook Eva și Automarket sau pe conturile Instagram Eva și Automarket. Veți găsi mereu imagini, clipuri și povești din timpul turului. Și, bineînțeles, și pe conturile fetelor implicate în proiect.
 

3-6 mai

Un proiect:
Eva și Automarket

Prezentat de:


Parteneri:


 
 
 
 
Follow:
 #Aventour  

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod