Cu Mercedes-AMG SL63 în Aventour la feminin by Texar: o experiență care nu trebuie ratată

Perioada cuprinsă între 3 și 6 mai este despre Aventour la feminin by Textar, proiectul Eva&Automarket care a ajuns la cea de-a treia ediție.

Acum, ca și anul trecut, patru femei influencer celebre alături de prietenele lor vor pleca într-o nouă călătorie plină de provocări și plăceri.

Sânziana Negru, Laura Giurcanu, Ioana Grama și Mihaela Sava - ”Prăjiturela”, alături de prietenele (sau surorile lor) Sorina Brumariu, Bianca Giurcanu, Krista Baias și Alexandra Boca vor bate drumul în lung și în lat în cele mai noi mașini apărute pe piața din România.

Și cărei femei nu i-ar sta bine într-o decapotabilă?


Drept urmare, una dintre mașinile în care se vor răsfăța va fi Mercedes-AMG SL63, cel mai puternic Mercedes-Benz SL, un fel de „Ultimul Mohican” al decapotabilelor cu motor mare.

Astăzi, vă facem cunoștință cu Mercedes-AMG SL63:

 

Cine este Mercedes-AMG SL63


Mercedes-Benz SL a fost lansat în anul 1954. Acum a ajuns la a șaptea generație!

Numele SL vine de la nemțescul Sport Leicht, adică Sport Ușor.

Celebra decapotabilă revine, pentru prima dată din 1989, la o configurație 2+2, deși scaunele spate par să fie acolo pentru un spațiu de depozitare în plus.

 

Puternic și sexy

 

Are 585 de cai putere! Este cea mai rapidă mașină din istoria #Aventour. Vorbim despre un motor V8 cu două turbocompresoare, pe care, în 10 ani, abia o să-l mai găsim, spun colegii de la Automarket.ro.

Ajunge la 315 km/h, deci s-ar putea lua fără probleme la întrecere cu Lamborghini și Ferrari, dar în Aventour vom merge cu viteza legală, așa că nu așteptați povești cu viteză, pentru că nu vom avea, dar un cântec vesel vom putea cânta.

Este primul Mercedes-Benz SL din istorie cu tracțiune integrală.

 

Piesa de rezistență: display-ul


Mașina din tur, pe care o puteți vedea între 3 și 6 mai, are culoarea Mercedes Manufaktur, o culoare rară care costă 1200 de euro și se numește Roșu Patagonia.

 

Cine a mai deschis capota unei mașini din meniul sistemului multimedia? Și cine și-a mai reglat înclinarea ecranului central până acum? Cu noul Mercedes-AMG SL63 se poate face asta! Mai are și airscarf, adică climatizare specială pentru momentele în care e frig afară și alegi să circuli decapotat - e ca și cum ați avea o eșarfă de aer cald în jurul gâtului.

Mercedes-AMG SL63 are și faruri Digital Light cu 1.3 milioane de pixeli, care pot proiecta informații pe asfalt, are un sistem audio Burmester care te face să te simți ca la un concert live, head-up display color, cu indicații proiectate pe parbriz și realitate augmentată pentru navigație.


Piesa de rezistență a habitaclului este, fără îndoială, display-ul central (format portret) preluat de la Clasa S. Poziția ecranului poate fi ajustată pentru a reduce orice reflexie atunci când circuli cu plafonul coborât. Nu mai trebuie să spunem că noul SL va integra cea mai nouă versiune a sistemului multimedia MBUX.

De menționat și instrumentarul de bord digital, cu ecran de 12.3 inch. Nu lipsesc, desigur, finisajele și materialele premium (piele, metal etc.), sau benzile cu lumină ambientală.

Aici nu doar aerul este climatizat, ci și scaunele. Ai chiar și ventilație în scaune.

Are cel mai mic portbagaj din istoria #Aventour: doar 213 litri. Practic, nimeni nu-i perfect...

Prețul de pornire în România pentru această bijuterie (aproape) perfectă este de 132.750 de euro. Prețul mașinii pe care fetele o vor conduce în Aventour este de 218.508 de euro.

 


 
Aventour la feminin by Textar va putea fi urmărit după hashtagul #Aventour, pe paginile de Facebook Eva și Automarket sau pe conturile Instagram Eva și Automarket. Veți găsi mereu imagini, clipuri și povești din timpul turului. Și, bineînțeles, și pe conturile fetelor implicate în proiect.
 

3-6 mai

Un proiect:
Eva și Automarket

Prezentat de:


Parteneri:


 
 
 
 
Follow:
 
#Aventour 
  
  
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod