Testele ADN confirmă: Oasele găsite în curtea lui Gheorghe Dincă sunt de om. Hainele, bijuteriile și firele de păr din mașina și casa lui sunt ale Alexandrei

Alexandru Cumpănaşu, unchiul Alexandrei Măceșanu, spune că primele rezultate ale probelor ADN confirmă că fata s-a aflat în maşina lui Gheorghe Dincă. El a declarat că este vorba de fire de păr şi de scociul cu care i-a fost lipită gura.

Gheorghe Dincă, suspectul în cazul dispariţiei Alexandrei Măceșanu, a fost dus din nou duminică la casa în care se presupune că a avut loc crima, urmând să fie făcute noi cercetări. Totodată, au fost reluate căutările pe lac.

Potrivit Digi 24, un prim rezultat ADN arată că oasele găsite zilele trecute în curtea groazei sunt umane, astfel că suspectul ar putea primi acuzația de omor deosebit de grav. În continuare, însă, nu există o confirmare clară că Alexandra Măceșanu ar fi fost ucisă. Este nevoie însă de noi teste, deoarece oasele umane găsite sunt alterate și sunt necesare probe suplimentare, relatează postul de televiziune.

Scafandrii nu au găsit sâmbătă, în lacul aflat la circa un kilometru distanţă de casa lui Gheorghe Dincă, decât resturi animale, fără a identifica vreo urmă a unei crime.

În faţa anchetatorilor, suspectul nu îşi recunoate faptele. El susține că a făcut un foc pentru a se feri de ţânţari. În cenuşa aflată într-un butoi metalic din curtea casei, anchetatorii au găsit mai multe fragmente de oase calcinate şi 21 bucăţi dinţi de natură umană, iar în maşina bărbatului era un cercel al Alexandrei, identificat de mama ei.

Alexandra este dispărută de miercuri, iar joi a reuşit să sune de trei ori la 112, unde a anunţat că a fost sechestrată şi violată. Poliţiştii au ajuns după 19 ore la locaţia suspectului, acuzând STS că a dat date greşite privind localizarea şi că nu au avut mandat să intre. Pe de altă parte, într-un raport al procurorului de caz se arată că mandatul a fost dat la 3.00 noaptea, dar poliţiştii au acţionat la 6.00 dimineaţa.

O altă fată care a dispărut în urmă cu mai bine de trei luni și care era din județul Dolj, pare să fi fost și ea victima principalului suspect, Gheorghe Dincă, în vârstă de 66 de ani. Acesta  a fost arestat preventiv, sâmbătă, pentru trafic de minori și viol.


Foto: Hepta, Facebook

Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod