Ioan Măceșanu

Apelul tatălui Alexandrei Măceşanu: „Noi credem că este în viaţă, rog din tot sufletul cine a luat-o să o aducă acasă şi voi ierta tot“

Ioan Măceșanu a făcut, joi seară, o declaraţie pentru presă în faţa sediului Poliţiei din Caracal. El a spus că are încredere că fiica sa trăiește şi a făcut apel la „cine a luat-o să o aducă acasă” şi va ierta tot.
„Cine a luat-o să o aducă acasă. Vreau să o aducă, să o lase la o margine, nu mă mai interesează cine a făcut. Rog din tot sufletul, cei care au luat-o să o aducă acasă, nu mă interesează cine a luat-o dacă o aduce, să fie teafără”, a spus Ioan Măceșanu, adăugând că familia crede că fata trăiește.

Apelul său pentru autorităţi este „să-şi vadă în continuare de treabă, să-şi unească toate forţele ca să o găsească”: „Cred că şi-au făcut datoria, nu mă voi îndoi, am încredere în ei, ca orice om în situaţia asta”, a mai spus bărbatul.

Despre ce i-au spus poliţiştii joi seara, când a mers să reclame dispariţia fiicei sale, Ioan Măceșanu a spus: „Mi-au zis să revin dimineaţă, că poate apare, că aşa sunt copiii de vârsta lor”.

Despre reacţia autorităţilor în urma apelurilor Alexandrei la 112, tatăl ei a spus: „Poate nu şi-au dat seama”.

„Eu cred că îşi vor face datoria şi o vor găsi în viaţă.
(...) Autorităţile nu ne-au mai spus nimic, dar noi credem că va fi bine”
, a spus tatăl fetei.

Întrebat dacă trebuia ca autorităţile să intervină mai rapid, el a spus: „Cred că normal dacă se intervenea mai repede, nu judec pe nimeni, poate aşa sunt formalităţile... Poate era mai bine, poate aşa a fost să fie”.

Întrebat ce i s-a spus în noaptea de joi spre vineri, când a fost identificată casa lui Gheorghe Dincă, bărbatul a spus: „Mi s-a spus să aştept, mi s-a spus să aduc haine nespălate, că aşa mi s-a spus pentru câine, şi am aşteptat aici”.


Foto: Antena 1
Sunt întotdeauna la curent cu știrile interne și externe. Îmi place să vă aduc noutăți din viața vedetelor și povești din toate colțurile lumii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod